Bijbaan in de zorg in Den Haag

Uurloon € 12,63
Locatie 'S-Gravenhage
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben je opzoek naar een flexibele en betekenisvolle baan als zorgverlener waarin je dankbaar werk verricht en goed verdient? Een leuke en leerzame baan die je de mogelijkheid biedt om goed om andere verplichtingen heen te kunnen plannen. Wordt de CEO van jouw carrière in de zorg en zet deze in versnelling. Spreekt dit jou aan? Dan is parttime verzorgende in de ouderenzorg in Den haag echt iets voor jou!

De doelgroep
Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is een verzamelnaam voor alle letsels aan de hersenen die ontstaan zijn na de geboorte. De zorg, behandelingen en begeleiding voor mensen met NAH zijn erop gericht dat de bewoners zoveel mogelijk zelf de regie kunnen houden.

Trainingen en een vast contactpersoon
Werken met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel is niet altijd eenvoudig, maar natuurlijk gooien we je bij Aethon niet zomaar in het diepe. We vinden het belangrijk dat je precies weet wat je in je werk als flexmedewerker bij onze klant kunt verwachten. Daarom volg je voordat je hier begint via ons de training Basiszorg & Medicatie. Hier leer je vaardigheden die onmisbaar zijn om de beste zorg aan de bewoners te kunnen verlenen. Daarna start je in de boeiende zorgpraktijk. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen wanneer zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Heel afwisselend werk dus!

Jouw talent

Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar je maakt ook graag deel uit van een leuk team. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerder werk of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorg gerelateerde studie volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal vanaf het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Is dit de ideale bijbaan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.