Flexibele bijbaan bij QuaRijn

Uurloon € 12,63
Locatie Bunnik
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg je een zorgstudie en wil je in een leuke bijbaan ervaring opdoen in de zorg? Start dan als parttime zorgmedewerker bij QuaRijn in Veenendaal, Amerongen en Doorn!

De ouderenzorg in Veenendaal , Amerongen en Doorn
Zeg je ouderenzorg, dan zeg je QuaRijn. Wat wij nastreven? Onze slogan zegt het al: ‘dichtbij in zorg’. Wij staan voor onze cliënten omdat ze de beste zorg verdienen. Dit doen wij onder andere door continu te kijken waar we kunnen verbeteren en vernieuwen. Je gaat cliënten verzorgen en ondersteunen bij persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan ondersteuning bij ADL-handelingen, het toedienen van medicatie en het rapporteren van de zorgvraag. Uiteraard is de communicatie met jouw cliënten ook een belangrijk onderdeel van deze functie. Iets wat je ook zeker gaat leren!

De diensten zijn voornamelijk 's morgens en 's avonds. Zo hou je de rest van de dag nog voldoende tijd over voor jouw studie, sport en andere vrijetijdsbesteding.

Ook jouw ontwikkeling is belangrijk
Uiteraard is de welzijn van de cliënten het allerbelangrijkste. Maar ook jouw eigen ontwikkeling willen we niet vergeten. Zo kom je in dienst bij Aethon en krijg je voor aanvang van jouw dienstverband een vier daagse cursus. Hierin leer je alles over ADL-handelingen (wassen, douchen, toiletgang) en het delen van medicatie. Ook tijdens jouw dienstverband bij Aethon houdt één van onze Talent Managers jouw ontwikkeling goed in de gaten. Heb je ambities binnen de zorg of wil je doorgroeien? Maak het bespreekbaar bij jouw Talent Manager!

Jouw talent

Je wilt graag mensen helpen en iets voor een ander betekenen. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL stage afgerond).
  • Je beschikt over een rijbewijs (auto een pre)

Wij bieden jou

  • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen
  • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Wil jij werkervaring opdoen bij QuaRijn?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op een moment dat het jou gelegen komt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.