Parttime zorgverlener ADL bij Fokus in Utrecht

Uurloon € 12,05
Locatie Utrecht
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de zorg? Start dan als ADL-assistent bij Fokus Wonen in en rondom Utrecht en doe direct praktijkervaring op!

Als ADL-assistent ben je het hart van Fokus. Je werkt met en voor mensen. Assistentie verleen je altijd als er om wordt gevraagd, de cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe de assistentie wordt verleend. Als ADL-assistent zorg jij er mede voor dat mensen met een fysieke beperking de kans krijgen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, in een eigen ritme en op hun manier.

Je werkt vanuit een centrale post, de woningen van Fokus Wonen liggen op loopafstand van deze post. Zodra je door een cliënt wordt opgepiept, ga je naar zijn of haar woning om de gevraagde assistentie te verlenen. Daarbij is de cliënt in de regie en staat klantvriendelijkheid en vraaggerichte assistentie in alles centraal. Bij Fokus Wonen mogen de cliënten zelf bepalen hoe laat en op welke manier zij geholpen willen worden. Jij staat eigenlijk met je ‘handen op je rug’ en vraagt waarmee je iemand kan helpen. Dit doe jij omdat je het belangrijk vindt dat de cliënt zoveel mogelijk zelfstandig kan blijven leven.

Vervolgens ondersteun je de bewoners met ADL-handelingen. Dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen en bij het wassen. Je begeleidt bewoners bij het eten en drinken. Je werkt met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken dus, waarin je op verschillende manieren veel voor de bewoners van Fokus Wonen kunt betekenen.

Wil je een nog beter beeld van de functie, kijk dan eens naar onderstaand filmpje:
Werkdag bij Fokus Wonen

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van ouderen. Je stelt je dan ook proactief op en krijgt energie van het helpen van de cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • Ervaring hebt met de ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen), zoals wassen, douchen aan- en uitkleden.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
  • Een salaris van €12,05 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.