Bijbaan in de thuiszorg – Vitras

Uurloon € 13,27
Locatie Veenendaal
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een waardevolle (bij)baan in de thuiszorg? Wil je hulpbehoevende ouderen zolang mogelijk thuis laten wonen? Dan ben je bij Aethon aan het juiste adres! Bij deze (bij)baan ga jij op flexibele basis aan de slag bij Vitras in de thuiszorg

Wat ga je doen?
Als thuiszorgmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van ouderen die thuis wonen. Je ondersteunt de ouderen bij de ADL (wassen, douchen aan- en uitkleden) en voert verpleegtechnische vaardigheden uit, zoals katheter verzorgen, wondzorg, insuline toedienen etc. Het is belangrijk dat jij bevoegd en bekwaam bent om dit te doen. Daarom krijg je van Aethon een training in de Verpleegtechnische Vaardigheden. Daarna word je tijdens drie diensten ingewerkt. In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar je kunt altijd terugvallen op het team van zorgprofessionals. Jullie gezamenlijke doel is ervoor zorgen dat de ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen!

Thuiszorgorganisatie Vitras
Je komt in dienst bij Aethon, maar gaat werken bij thuiszorgorganisatie Vitras in Veenendaal. Hier kun je terechtkomen in een van de vijf (wijk)teams die Vitras in Veenendaal heeft. Ieder team heeft zijn eigen cliëntenkring. Ouderen waar je uiteindelijk regelmatig over de vloer komt en die je dus steeds beter leert kennen. Je komt vast te werken binnen een van de vijf teams, maar kunt ook binnen de andere teams worden ingezet. In de wijk ga je voornamelijk 's morgens en 's avonds aan de slag. Dit zijn de momenten dat cliënten de meeste hulp nodig hebben bij de eerder genoemde dagelijkse activiteiten. Doordat je vroeg begint en/of laat eindigt, heb je nog een hele dag over voor colleges, thuisstudie, sporten en vrije tijd. Een ideale baan dus om ervaring op te doen binnen het werkveld waarin je studeert én om je inkomsten te genereren.

De afstand tussen woningen van cliënten is altijd goed overbrugbaar. Eigen vervoer is daarom belangrijk.

Jouw talent

Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Je helpt graag mensen, je geeft aandacht en je bent betrokken. Je werkt zelfstandig en staat stevig in je schoenen. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
 • Ben je een vroege vogel of je voelt je als een vis in het water in de avonden, want dan zijn de meeste handen aan het bed nodig
 • Beschik je over een auto en rijbewijs

Wij bieden jou

 • De kans om ervaring op te doen bij een thuiszorgorganisatie met zorg op maat
 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
 • Een uurloon van €13,27 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Een training via Aethon met een waardevol certificaat
 • Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Kom jij werken bij Aethon en bij thuiszorgorganisatie Vitras in Veenendaal?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.