Bijbaan als verzorgende – Zinzia Zorggroep

Uurloon € 11,68
Locatie Wageningen
Opleidingsniveau HBO / VWO

Jouw uitdaging

Heb jij al enige werk- of stage-ervaringen in de zorg en wil jij je verpleegtechnische vaardigheden verder ontwikkelen binnen de ouderenzorg? Kom werken bij Zinzia Zorggroep.

Jouw werkervaring uitbreiden
In deze rol bij Zinzia Zorggroep krijg je de kans om eerdere zorgervaring uit te breiden. Zo ga je o.a. aan de slag met verpleegtechnische vaardigheden, zoals stomazorg, injecteren, zwachtelen en insuline toedienen. Ook ondersteun je ouderen met ADL-vaardigheden en ben je verantwoordelijk voor het toedienen van medicatie. Voordat je hiermee aan de slag gaat volg je via Aethon de training Verpleegtechnische Vaardigheden en word je in jouw eerste drie diensten volledig ingewerkt. Liever een extra inwerkdienst? Geen probleem! Samen met jou kijken we naar waar jij behoefte aan hebt.

Makkelijk bereikbaar en flexibel in te plannen
De locaties van Zinzia Zorggroep liggen in Renkum, Wageningen en Bemmel. Zo'n 30-35 minuten vanaf Station Arnhem met het OV. Op deze locaties krijg je te maken met somatische afdelingen, PG afdelingen of de NAH afdeling. Elke oudere is zorgbehoevend, maar geen zorgbehoefte is hetzelfde. Dit houdt jouw werk interessant en leerzaam.

Je werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur in diensten van vier tot acht uur. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om te werken. Hierdoor kan je volledig flexibel aan de slag binnen de zorg!

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Jij volgt momenteel een mbo-v, hbo- of wo-opleiding en hebt al aantoonbare ervaring in de zorg door bijvoorbeeld een eerdere (bij)baan of afgeronde zorgstage. Ook als je deze opleiding hebt afgerond nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Daarnaast is een bijbaan in de zorg via Aethon ideaal voor jou als jij:

 • Proactief durft te werken. Twijfels of vragen? Durf dan actie te ondernemen
 • Je graag wil ontwikkelen binnen de ouderenzorg
 • Van flexibele werktijden houdt en dus 's ochtends, 's avonds en in het weekend inzetbaar bent.

Wij bieden jou

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
  Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.