Bijbaan Zorgverlener in Valkenswaard

Uurloon € 11,68
Locatie Valkenswaard
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Doe je een zorg gerelateerde studie (bijvoorbeeld MBO-V, HBO-V of Fysiotherapie/Ergotherapie) en wil je praktische werkervaring opdoen zodat jij na je studie direct met een waardevol cv aan de slag kan? In deze functie bij Valkenhof in Valkenswaard leer jij de eerste kneepjes van het vak! Ook als je deze studie hebt afgerond ben je van harte welkom.

De locaties van Valkenhof
Valkenhof kent zes verschillende locaties in Valkenswaard en één in Leende. Op al deze locaties krijg je te maken met meerdere disciplines (fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en psychologie en muziektherapie). Samen zorgen jullie ervoor dat cliënten een mooie en zorgeloze dag hebben. Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte G noemen we dat.

Dit alles doe je nadat je via Aethon de training Basiszorg & Medicatie hebt afgerond en in drie diensten bent ingewerkt op één van de zeven locaties. Hierna kan jij aan de slag op al deze locaties. Werktijden zijn flexibel en kun je inplannen op momenten die voor jou het beste uitkomen. Locaties zijn met het openbaar vervoer bereikbaar vanaf Eindhoven Station in ongeveer 40 minuten.

Jouw talent

Cliënten voelen zich veilig bij jou. De professionele aanpak maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je collega’s zijn blij met jouw luisterend oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen. Daarnaast:

  • Wil jij graag relevante praktijkervaring opdoen tijdens je zorg gerelateerde-studie
  • Zorg jij ervoor dat cliënten zich thuis voelen met jou in de omgeving
  • Werk jij proactief en handelt naar de zorgvraag die op dat moment nodig is.

Wij bieden jou

  • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €11,34 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je soft skills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Is dit jouw volgende (bij)baan?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.