Vervul je bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 11,90
Locatie Meppel
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lekker studeren en daarnaast nog wat uurtjes werken in de thuiszorg? Bij Aethon hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Je verdient een extra zakcentje, doet praktijkervaring op en draagt een steentje bij in de zorg.

Wij helpen jou ontwikkelen
Om goed voorbereid aan de slag te kunnen in de thuiszorg, vinden wij het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Daarom biedt Aethon jou een leuke en leerzame training aan waarin je vaardigheden leert die je straks kan toepassen in de praktijk. De training die jij gaat volgen heet Verpleegtechnische Vaardigheden. In deze training leer je onder andere het verzorgen van een stoma, katheter en wond, maar ook het toedienen met van medicatie en insuline. Na het behalen van je examens krijg je van ons een certificaat en mag je aan de slag als een echte professional. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Bij de Talentmanager kan jij onder andere terecht met al je vragen en je bespreekt met hem of haar je ontwikkeling en voortgang.

Werken in thuiszorg Meppel
Tijdens het werk ga je werken met de doelgroep ouderen die nog graag thuis wonen, maar wel enkele ondersteuning nodig hebben bij dagelijkse handelingen. Je helpt de ouderen bijvoorbeeld bij het douchen, aan- en uitkleden en het klaarmaken van eten en soms het toedienen ervan. De ouderen vinden het fijn dat je hen de ondersteuning biedt die zij nodig hebben en dat je even langskomt als goed gezelschap. Die lach wil jij toch bezorgen? Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Je collega’s staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Je rijdt van huis naar huis en geeft 1 op 1 de ondersteuning die de oudere nodig heeft. Dit maakt het werken in de thuiszorg afwisselend en leuk!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,90
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.

Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.