Vervul je bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 11,90
Locatie Hardenberg
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij mensen de hulp bieden die zij nodig hebben en tegelijk iets extra’s verdienen? Ben jij leergierig en houd je van een leuke uitdaging? Dan heeft Aethon een leuke bijbaan voor jou! Daarnaast doe jij ook nog eens leuke praktijkervaring op voor je zorg gerelateerde studie.

Wij helpen jou ontwikkelen
De ontwikkeling van nieuwe medewerkers staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat wij de mogelijkheid bieden om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarom biedt Aethon jou een leuke en leerzame training aan, voordat jij start bij je nieuwe uitdaging! Je gaat de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. Tijdens deze training leer jij onder andere hoe je moet zwachtelen, hoe je een wond moet verzorgen en hoe je medicatie moet klaarzetten en toedienen. Als jij je examen succesvol aflegt, ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan! Daarnaast wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Bij de Talentmanager kan jij onder andere terecht met al je vragen en je bespreekt met hem of haar je ontwikkeling en voortgang.

Werken in thuiszorg Hardenberg
Tijdens je werk rijd je van huis naar huis en geef je 1 op 1 ondersteuning aan ouderen die nog graag thuis wonen, maar nog enkele ondersteuning nodig hebben. De ouderen hebben ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld het aan- en uittrekken van steunkousen, het klaarmaken van eten, ondersteunen bij het douchen en het toedienen van medicatie. De ouderen vinden het fijn dat je hen de ondersteuning biedt die zij nodig hebben en tegelijkertijd ben je een fijn gezelschap! Zo wil je toch gezien worden? Je komt te werken in een hecht team, maar bent veelal individueel aan het werk. Je collega’s staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Het werken in de thuiszorg is leerzaam, afwisselend en leuk!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,90
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.