Vervul je bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 11,90
Locatie Emmen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij een gedreven en leergierige student die graag wat extra praktijkervaring wil opdoen naast je zorg gerelateerde studie? Bloei jij helemaal op van het werken in de zorg? Lees snel verder, want wij hebben een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Begin je nieuwe uitdaging met een leuke en leerzame training, gericht op de werkzaamheden die jij in de praktijk gaat uitvoeren! Bij Aethon vinden wij het namelijk belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Je volgt bij ons de training Verpleegtechnische Vaardigheden. In deze training leer je onder andere hoe je bloedsuiker prikt en insuline toedient, hoe je een stoma moet verzorgen, hoe je medicatie moet aanreiken en toedienen en hoe je een blaas moet spoelen. Na het volgen van de training maak je een examen, zodat je klaargestoomd bent om aan het werk te gaan! Daarnaast wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Bij de Talentmanager kan jij onder andere terecht met al je vragen en je bespreekt met hem of haar je ontwikkeling en voortgang.

Werken in thuiszorg Emmen
Je gaat werken met de doelgroep ouderen die nog graag thuis wonen, maar wel enkele ondersteuning nodig hebben bij bepaalde dagelijkse handelingen. Je rijdt van huis naar huis en geeft 1 op 1 de ondersteuning die de oudere nodig heeft. De oudere kan hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het aan- en uitkleden, toedienen van eten en het toedienen van medicijnen. De ouderen vinden het niet alleen fijn dat je ze helpt bij bepaalde handelingen, maar je bent ook een fijn gezelschap! Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Het werken in de thuiszorg is heel divers en dat maakt het ontzettend leuk!

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,90
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.