Vervul je bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 11,90
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lijkt het je leuk om iets extra’s te verdienen naast je zorg gerelateerde studie en wil jij meer praktijkervaring opdoen in de thuiszorg? Houd je er van om flexibel te werken en krijg jij energie van het verzorgen van mensen? Misschien hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij begint aan je nieuwe uitdaging, vinden wij het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Aethon biedt jou daarom een leuke en leerzame training aan, om goed voorbereid aan de slag te kunnen gaan. Je gaat de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. Tijdens deze training leer je onder andere hoe je medicatie en insuline moet toedienen, hoe je de blaas spoelt en hoe je een wond en stoma verzorgt. Na het afronden van de training ben jij klaar om deze vaardigheden in de praktijk toe te passen. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Bij de Talentmanager kan jij onder andere terecht met al je vragen en je bespreekt met hem of haar je ontwikkeling en voortgang.

Werken in thuiszorg Hoogeveen
Tijdens je werk ben je werkzaam met de doelgroep ouderen die nog graag thuis wonen, maar wel enkele ondersteuning nodig hebben bij bepaalde handelingen. Je helpt de ouderen bij bijvoorbeeld het aan- en uitkleden, het aan- en uittrekken van steunkousen en het toedienen van medicijnen. Naast dat je de ouderen de juiste ondersteuning biedt, vinden ze het ook fijn dat je langskomt. Je bent tenslotte een fijn gezelschap! Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Je rijdt van huis naar huis en geeft 1 op 1 de ondersteuning die de oudere nodig heeft. Dit maakt het werken in de thuiszorg afwisselend en leuk!

De locatie is goed te bereiken vanuit o.a. Zwolle, Groningen en Meppel

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,90
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.