Kom werken in de thuiszorg als bijbaan

Uurloon € 11,90
Locatie Enschede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij jezelf uitdagen met een leuke bijbaan in de thuiszorg? Volg jij een zorg gerelateerde studie en bloei jij op van het helpen en ondersteunen van ouderen? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Voordat jij aan de slag gaat met je nieuwe uitdaging, biedt Aethon jou een leuke en leerzame training aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je kan ontwikkelen. Je gaat de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. In deze training leer je onder andere hoe je de polsslag en tensie moet meten, hoe je medicatie moet toedienen en hoe je een wond moet verzorgen. Na het succesvol afronden van de training, ben jij klaargestoomd om aan de slag te gaan! Daarnaast wordt jij gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Met de Talentmanager kun jij onder andere je ontwikkeling en voortgang bespreken en kan je terecht met verschillende vragen.

Werken in thuiszorg Enschede
Tijdens het werken in de thuiszorg, help jij ouderen die nog thuis wonen. Je biedt hen de ondersteuning die zij nodig hebben bij verschillende handelingen. Deze handelingen kunnen bijvoorbeeld het aan- en uittrekken van steunkousen zijn, het toedienen van medicatie en het ondersteuning bieden tijdens het douchen. Naast het bieden van de ondersteuning, ben jij ook nog eens een goed gezelschap. Dit wordt enorm gewaardeerd! Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Je rijdt van huis naar huis en geeft 1 op 1 de ondersteuning die de oudere nodig heeft. Dit maakt het werken in de thuiszorg afwisselend en leuk!

De locatie is goed te bereiken vanuit o.a. Hengelo, Deventer en Almelo

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
 • In het bezit bent van rijbewijs B
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,90
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.