Part time schoonmaak medewerker – Heuvelland

Uurloon € 11,47
Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / LBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lijkt het jou fantastisch om iets te kunnen betekenen voor de zorgsector? En word jij er blij van als je er voor ouderen kunt zijn? Kom dan flexibel werken via Aethon als hulp in het huishouden bij Envida in onder andere Valkenburg, Vijlen en Eys!

Als huishoudelijk hulp ondersteun jij ouderen in het huishouden. Dit betekent dat jij het mogelijk maakt voor de ouderen om langer thuis te blijven wonen! Je kunt denken aan het doen van boodschappen, een bed verschonen of een keertje stofzuigen. Daarnaast drinken jouw cliënten maar al te graag een bakje koffie met je, omdat ze zich bij jou op hun gemak voelen. Je steekt tijd en energie in het opbouwen van een band met je cliënten door het maken van een praatje.

Wat we bedoelen met een flexibele baan? Simpel: jij vult zelf jouw beschikbaarheid in en op basis daarvan word je ingepland. De mogelijkheden liggen tussen op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 16:30 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Je bent helemaal vrij om aan te geven wanneer jij wil werken op minimaal twee dagen!

Jouw talent

  • Helpen van ouderen geeft jou energie, je komt fluitend je werkdag door;
  • Sociaal, hard werken en enthousiast; dit zijn andere woorden voor... Jou!
  • Je beschikt over een eigen auto of scooter;
  • Je bent op minimaal twee dagen een aantal uren beschikbaar;
  • Je staat stevig in je schoenen, want je krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig op pad te gaan!

Wij bieden jou

  • Een salaris van €11,47 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Een flexibele parttime baan op kantoortijden en op zaterdagochtend
  • Een contract met vaste uren op basis van jouw eigen beschikbaarheid
  • En heel tof; doorgroeimogelijkheden!
Is het jouw droom om uiteindelijk aan de slag te gaan met persoonlijke verzorging? Geen probleem, we denken ook op de langere termijn graag met je mee en we vinden jouw ontwikkeling belangrijk!

Kun jij jezelf helemaal vinden in deze omschrijving? Laat je gegevens achter en we vertellen je deze week nog meer over de functie. Tot snel!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.