Schoonmaak

Uurloon € 11,47
Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / LBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Haal jij veel energie uit het helpen van ouderen? Vind jij de zorg een belangrijke sector en draag je graag je steentje bij? Kom dan flexibel werken via Aethon als hulp in het huishouden bij Envida in Maastricht!

Als schoonmaakmedewerker help jij ouderen een handje in het huishouden. De ouderen wonen zelfstandig en willen dit zo lang mogelijk blijven doen. Jij kunt daarvoor zorgen! Afhankelijk van wat jouw cliënt op dat moment nodig heeft, help je met bijvoorbeeld schoonmaaktaken, boodschappen doen of hang je de was op. Natuurlijk is er in deze flexibele baan tijd voor een bakje koffie en bouw je een band op met de cliënten. Jij zorgt er namelijk voor dat ze zich op hun gemak voelen bij jou en je maakt graag een praatje met ze.

Wat we bedoelen met een flexibele baan? Simpel: jij vult zelf jouw beschikbaarheid in en op basis daarvan word je ingepland. De mogelijkheden liggen tussen op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 16:30 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Je bent helemaal vrij om aan te geven wanneer jij wil werken op minimaal twee dagen!

De functie van huishoudelijk medewerker is ook goed te combineren met een studie. In dat geval kun je dit zien als de ideale bijbaan om kennis te maken met de zorg!

Jouw talent

  • Jij kunt met iedereen een praatje maken;
  • Je bent niet vies van hard werken;
  • Je beschikt over een fiets, scooter of auto;
  • Je bent op minimaal twee dagen een aantal uren beschikbaar;
  • Je staat stevig in je schoenen; je krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig op pad te gaan!

Wij bieden jou

  • Een salaris van €11,47 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Een flexibele parttime baan op kantoortijden en op zaterdagochtend
  • Een contract met vaste uren op basis van jouw eigen beschikbaarheid
  • En heel tof; doorgroeimogelijkheden!
Is het jouw droom om uiteindelijk aan de slag te gaan met persoonlijke verzorging? Geen probleem, we denken ook op de langere termijn graag met je mee en we vinden jouw ontwikkeling belangrijk!

Kun jij jezelf helemaal vinden in deze omschrijving? Laat je gegevens achter en we vertellen je deze week nog meer over de functie. Tot snel!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.