Bijbaan als Zorg Medewerker bij Vilente

Uurloon € 12,63
Locatie Ede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een leerzame bijbaan in de zorg? En wil jij jouw werkzame uren zelf flexibel kunnen indelen? Dan heeft Aethon de uitgelezen kans voor jou. Als zorgverlener bij Vilente krijg jij de kans om actief te ondersteunen in de ouderenzorg op zelf in te plannen diensten. Lekker flexibel dus!

De ideale baan om jouw carrière in de zorg mee te beginnen.
Je verleent de basisbehoefte van de zorg: ondersteuning en verpleging. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrichten van ADL-zorg. Denk hierbij aan: helpen bij het douchen, het aan- en uittrekken van steunkousen en je leert werken met tilliften.
Om goed voorbereid aan het werk te gaan volg je eerst de training Basiszorg & Medicatie . Na het behalen van je certificaat plan je met jouw planner je inwerkdiensten. Tijdens je inwerkdiensten loop je mee met onze praktijkbegeleidster, die jou alle kneepjes van het vak leert. Er is ruimte om vragen te stellen en om onder toeziend oog van een professional de handelingen uit te voeren.

Wanneer je via Aethon aan het werk gaat bij Vilente in Ede kun je aan de slag op drie verschillende locaties. Dit zijn: De Klinkenberg, St. Barbara & De Pleinen. Al deze locaties zijn gevestigd in Ede en hebben elk hun eigen specialisme. Wil jij bijvoorbeeld veel leren over dementie? Dan heeft De Klinkenberg verschillende PG afdelingen waar jij hier alles over kunt leren. Ga je liever aan de slag met lichamelijke verzorging? Dan is de somatische afdeling op locatie De Pleinen de plek waar jij hier kennis mee gaat maken.

Alle locaties in Ede zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur en 23:15 uur in diensten van vier tot acht uur.

Jouw talent

 • Je volgt een zorg gerelateerde mbo, hbo óf wo studie (of je hebt deze afgerond)
 • Je krijgt energie van het werken met mensen
 • Je bent empathisch, waardoor je je goed kan inleven in de doelgroep
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan
 • Je kan zelfstandig èn samen werken

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen middels aanvullende trainingen op een hoger niveau!
Ook krijg je van ons:

 • Een bruto uurloon van €12,63 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie voor op jouw cv
 • De mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld de thuiszorg
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.