Bijbaan Thuiszorg Medeweker Ede en Wageningen

Uurloon € 11,90
Locatie Ede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij de studie mbo-/hbo-verpleegkunde, geneeskunde of heb je deze afgerond? Wil je graag uitgebreide werkervaring op doen binnen de thuiszorg en ben je toe aan een (bij)baan waar in je ècht iets kunt betekenen voor een ander? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou. Als Thuiszorg Medewerker voor Vilente krijg jij de kans om actief te ondersteunen in de ouderenzorg op zelf in te plannen diensten. Lekker flexibel dus!

De ideale baan om jouw carrière in de zorg mee te beginnen.
Voor deze functie vinden we het belangrijk dat je een zorgstudie op mbo/hbo/wo niveau volgt of hebt afgerond, affiniteit hebt met de doelgroep ouderen en graag met mensen werkt. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit de basisbehoefte van de zorg: ondersteuning en verpleging. Zo ga je aan de slag met algemeen dagelijkse levensverrichtingen bij ouderen. Denk hierbij aan ondersteunen bij het douchen, het aan- en uittrekken van steunkousen, medicatie toedienen en bijvoorbeeld katheterzorg. Het is is belangrijk dat je voor deze bijbaan in de thuiszorg al enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorgbranche. Bijvoorbeeld door een zorgstage die je hebt gelopen, of door eerdere werkervaringen in de zorg.

Om goed voorbereid het werkveld in te gaan volg je eerst de training Basiszorg, Medicatie & Verpleegtechnische Handelingen . Na het behalen van je certificaat plan je met jouw planner je inwerkdiensten. Tijdens je inwerkdiensten loop je mee met onze praktijkbegeleidster, die jou alle kneepjes van het vak leert. Er is ruimte om vragen te stellen en om onder toeziend oog van een professional de handelingen uit te voeren.

De helpende hand in de vergrijzing
Vilente levert veel verschillende soorten zorg in o.a. gemeente Ede en Wageningen waar jij aan de slag kunt gaan. Hierbij heeft Vilente heeft als koers: Zorg voor ouderen van A tot Z. Hiermee spelen ze in op de toenemende vergrijzing. Belangrijk hierin is het bieden van een gezellig thuis in de woonzorgcentra met als visie dat ieder mens zichzelf kan blijven. En daar ga jij bij helpen!

Goede zorg verlenen en veel zelfstandigheid
Werken via Aethon bij Vilente betekent werken met veel zelfstandigheid. Zo ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de wijk waarin je actief bent. Je zorgt ervoor dat de cliënten de juiste dagelijkse zorg krijgen, op een professionele en persoonlijke manier. En als je er even niet uitkomt? Dan staat je team altijd voor je klaar.

De thuiszorglocaties van Vilente liggen in de regio van gemeenten Ede en Wageningen. Door de ruime afstanden tussen de locaties is een auto een pré, maar er zijn ook veel fietsroutes beschikbaar. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur en 23:15 uur in diensten van vier tot acht uur.

Jouw talent

 • Je krijgt energie van het werken met mensen en tovert graag een lach op het gezicht van de ouderen
 • Je bent empathisch, waardoor je je goed kan inleven in de doelgroep
 • Je stelt je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan
 • Je kan zelfstandig èn samen werken
 • Je volgt een zorgopleiding op MBO/HBO óf WO niveau (of je hebt deze afgerond)

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen.
Ook krijg je van ons:

 • Een bruto uurloon van €11,90 per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
 • Een waardevol certificaat Basiszorg, Medicatie en Verpleegtechnische Handelingen
 • De mogelijkheid om door te groeien naar onder andere de thuiszorg
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Fabienne. Zij is bereikbaar via fabienne.vanseggelen@aethon.nl of telefonisch via 0611078972 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.