Parttime zorgmedewerker Fokus Wonen

Uurloon € 12,05
Locatie Middelburg
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Woon jij in of vlakbij het mooie Zeeuwse en wil je daar een steentje bijdragen aan de zorg? Ben je bereid om lichamelijk gehandicapte mensen te ondersteunen waar zij dat nodig hebben? Start dan met een flexibele baan als zorgverlener bij Fokus Wonen in Middelburg via Aethon en doe direct praktijkervaring op!

Jouw dag
Bij Fokus Wonen geeft de cliënt zelf aan welke zorg hij of zij op welk moment wenst. Het doel van dit unieke concept is het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven. Wanneer je wordt opgeroepen help je bewoners onder andere bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met tilliften.

Fokus Wonen
Je komt te werken bij Fokus Wonen in Middelburg. Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega. Tijdens deze inwerkdiensten leer je de werkzaamheden, je collega’s en de bewoners kennen. Binnen de eerste maanden na je indiensttreding begin je met een aantal trainingen aan de Fokus Academie, zoals de trainingen Persoonlijke Verzorging, Transfer en LAG (Lastig en Agressief Gedrag). Dit zijn interessante en leerzame trainingen die je echt verder helpen in je werk en in je zorgcarrière!

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kunt inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Verder:

  • Heb je een zorghart en wil je er graag zijn voor mensen waar ze dit nodig hebben
  • Vinden wij het super leuk als jij ervoor openstaat jezelf te ontwikkelen. Hier helpen we je heel graag bij!

Wij bieden jou

  • Een parttime dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
  • De mogelijkheid zelf te bepalen wanneer je werkt
  • Een salaris van €12,05 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag en 8,33% vakantiegeld
  • Onbeperkt vakantiedagen
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Laura. Je kunt haar bereiken op 06-11261239 of per mail via laura.vansabben@aethon.nl.

Belangrijke update
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden we uit voorzorg al onze kandidaten de mogelijkheid om sollicitatiegesprekken online, via videobellen te voeren. Voel je daarom niet bezwaard om te solliciteren of contact met ons op te nemen.
In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.