Medewerker thuiszorg bij Surplus

Locatie Breda
Opleidingsniveau MBO

Jouw uitdaging

Volg je een zorgstudie of heb je deze afgerond? In deze functie krijg je voor aanvang van jouw dienstverband een praktische training, een ruim inwerktraject en voldoende kennis om snel succesvol te zijn binnen de zorg!

Werken in de thuiszorg bij Surplus
Samen met een team van verzorgende IG, verpleegkundige en artsen ben jij verantwoordelijk voor de zorg en welzijn bij ouderen thuis. De (praktische) kennis die je hebt verkregen in de training Basiszorg & Medicatie gaat jou hierbij helpen. Zo ondersteun je het team met adl-handelingen en het toedienen van medicatie. Denk hierbij aan het opstaan, wassen en aan- en uitkleden.

Een vliegende start van jouw carrière
Als thuiszorgmedewerker bij Surplus kom je te werken in kleine teams die elkaars kwaliteiten aanvullen. Zo leer je niet alleen van de training, maar ook van je collega's! Daarnaast krijg je een vast contactpersoon aangewezen bij Aethon, een talent manager. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale invulling van jouw carrière binnen de zorg. Zo kan je nog een niveau doorgroeien en meer kennis vergaren over Verpleegtechnische Vaardigheden, of zelfs aan de slag via een van de detacheringsconstructies bij Aethon.

Jouw talent

Sommige adressen liggen ver uit elkaar. Een rijbewijs en een auto is dan ook een pré als je aan de slag wilt in de regio Breda, Lage Zwaluwe, Fijnaart, Zevenbergen, Ulvenhout, Terheijden of Klundert. Uiteraard krijg je deze kilometers vergoed. Daarnaast:

 • volg je een zorg gerelateerde studie op mbo niveau 3/4 of hbo-niveau
 • wil je graag jouw steentje bijdragen aan de (ouderen)zorg
 • heb je de ambitie om het maximale uit jouw carrière te halen

Wij bieden jou

 • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto salaris van €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
  Is dit jouw volgende (bij)baan?
  Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Fabienne. Zij is bereikbaar via fabienne.vanseggelen@aethon.nl of telefonisch via 0611078972 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.