Parttime zorgverlener Stichting Santé Partners

Uurloon € 12,63
Locatie Tiel
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil je graag relevante werkervaring opdoen binnen de thuiszorg voor ouderen? In deze functie krijg je de kans om via Aethon aan de slag te gaan als flexibele thuiszorgmedewerker in Tiel en omgeving!

Geef een kickstart aan jouw zorgcarrière!
Ben jij de ambitieuze zorgverlener (in opleiding) die we zoeken? Voor deze functie heb je nog geen diploma nodig (mag natuurlijk wel), maar is het een vereiste dat je een zorg gerelateerde studie volgt vanaf mbo niveau 3. Je gaat als thuiszorgmedewerker aan de slag in de wijken van bijvoorbeeld Tiel, Geldermalsen, Culemborg en/of Kesteren, afhankelijk van welke locatie haalbaar is voor jou. Je ondersteunt ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving met ADL-handelingen en medicatie, zoals het aan- of uittrekken van steunkousen, het toedienen van oog- of neusdruppels en het aanbrengen van zalf. Dankzij jouw hulp komen ouderen prettig hun dag door!

Voorbereiding is het halve werk
We vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan het werk gaat. Daarom volg je voordat je begint met werken de training Basiszorg & Medicatie Je ontvangt een waardevol certificaat na het behalen van de training. Voordat je helemaal zelfstandig aan de slag gaat word je goed ingewerkt tijdens je eerste drie diensten. Uiteraard kun je daarna voor vragen altijd terecht bij je collega's.

Bij Aethon wordt je toegewezen aan een contactpersoon, namelijk jouw Talent Manager. Gedurende jouw dienstverband heb je regelmatig contact met je Talent Manager over je ontwikkelingen, maar bespreken jullie ook eventuele doorgroeimogelijkheden!

Jouw talent

Je krijgt energie van het werken met ouderen en je wordt er blij van om ze te ondersteunen waar nodig. Jij kunt niet wachten om in de zorg aan de slag te gaan en wil je hierin graag verder ontwikkelen!
Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde studie op minimaal mbo-3 niveau, of heb je deze afgerond
  • Beschik je over een rijbewijs en eigen auto
  • Ben je enthousiast en communicatief vaardig
  • Ben je flexibel inzetbaar voor minimaal 2 diensten per week gedurende 3 tot 5 uur per dienst
  • Ben je geduldig, maar kun je ook goed jouw grenzen aangeven

Wij bieden jou

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • De flexibiliteit om te werken op zelf gekozen momenten
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
Kom jij werken bij Aethon?

Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.