Parttime zorgverlener thuiszorg

Uurloon € 12,63
Locatie Den Bosch
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij je eerste stap in de zorg al gezet en wil je graag verder ontwikkelen? Ben je bezig met een zorgopleiding of heb je deze afgerond? Ga dan part time aan de slag als zorgmedewerker bij Stichting Santé Partners in regio Zaltbommel, Kerkdriel en Hedel!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Een baan in de zorg bij Stichting Santé Partners betekent dat jij zelfstandig aan de slag gaat in een wijk met verschillende zorgadressen met als doel de ouderen zo goed mogelijk te ondersteunen. Je helpt ze bijvoorbeeld met het aan- en uittrekken van steunkousen, dient oogdruppels toe en brengt zalf aan. Dankzij jouw inzet en ondersteuning kunnen ouderen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen!

Goede voorbereiding is het halve werk!
Ter voorbereiding op de werkzaamheden volg je een korte training Basiszorg en Medicatie en mogelijk later Verpleegtechnische Vaardigheden. Als finishing touch krijg je drie inwerkdiensten waarna jij er helemaal klaar voor bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de thuiszorg. Voor vragen kun je altijd terecht bij je collega's.

Samen met je Talent Manager kijk je naar je ontwikkeling binnen de organisatie en bespreken jullie eventuele doorgroeimogelijkheden.

Jouw talent

Jij haalt energie uit het werken met ouderen en bent leergierig. Je passie ligt in de zorg en je wil niks liever dan alvast ervaring opdoen in je toekomstig werkgebied.
Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding of heb je deze afgerond (minimaal mbo-3 niveau)
  • Sta je ervoor open om af te wisselen tussen locaties op maximaal 30 minuten rijden met de auto
  • Ben je wekelijks flexibel inzetbaar gedurende ongeveer twee diensten van gemiddeld drie tot vijf uur
  • Beschik je over een rijbewijs en bij voorkeur een eigen auto

Wij bieden jou

  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een bruto uurloon van €11,68
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Onbeperkt vakantiedagen
  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Doorgroeimogelijkheden en een kickstart van jouw carrière!
Kom jij werken bij Stichting Santé Partners via Aethon?

Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Laura van Sabben. Je kunt haar bereiken via laura.vansabben@aethon.nl of telefonisch via 06-11261239 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden we uit voorzorg al onze kandidaten de mogelijkheid om sollicitatiegesprekken online, via videobellen te voeren. Voel je daarom niet bezwaard om te solliciteren of contact met ons op te nemen.
In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.