Thuiszorgmedewerker persoonlijke verzorging

Uurloon € 12,63
Locatie Arnhem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een flexibele, waardevolle baan waarmee je bijdraagt aan de zorg? Wil jij dolgraag écht iets voor kwetsbare ouderen betekenen? Bij Stichting Santé Partners in Arnhem, Elst en omgeving krijg jij de kans om aan de slag te gaan als zorgverlener in de ouderenzorg.

Wat ga je doen?
Als thuiszorgmedewerker ga je zelfstandig aan de slag bij cliënten thuis, met als doel hen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Je verleent ze de persoonlijke zorg die zij nodig hebben. Dit kan variëren tussen bijvoorbeeld het helpen met aan- en uitkleden, douchen en het aantrekken van steunkousen. Daarnaast mag je medicatie toedienen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van zalf of het toedienen van oogdruppels. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze cliënten hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen.

Jouw eigen ontwikkeling
Vanuit Aethon krijg je voor aanvang van jouw dienstverband de training Basiszorg en Medicatie. In totaal ben je één weekenddag en drie doordeweekse avonden met de training bezig. Je wordt daarna gedurende drie diensten ingewerkt door een collega van Stichting Santé Partners. Als je deze hebt voltooid ga je zelfstandig de wijk in. Je kunt hierbij altijd terugvallen op jouw collega's.

Voordat je start krijg je een Talent Manager toegewezen. Samen bespreken jullie jouw voortgang, wensen en opties om door te groeien. Want ook deze mogelijkheden liggen voor je klaar!

Jouw talent

Jij bent flexibel beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's ochtends en 23:00 uur 's avonds. Jij hebt de ruimte om hier flexibel jouw eigen diensten in te plannen. Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding, minimaal op Mbo-3 niveau óf heb je deze afgerond
  • Ben je enthousiast en sociaal
  • Beschik je over een rijbewijs (een auto kunnen wij voor je regelen)

Wij bieden jou

  • Een werkrooster op basis van jouw beschikbaarheid
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • Volledige reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag en 8,33% vakantiegeld
  • Een dienstverband bij Aethon met ongeveer 24 uur per maand op contract
  • Onbeperkt vakantiedagen
  • Doorgroeimogelijkheden en een kickstart van jouw carrière!
Kom jij werken bij Stichting Santé Partners via Aethon?

Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Laura. Je kunt haar bereiken via laura.vansabben@aethon.nl of telefonisch via 06-11261239 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus bieden we uit voorzorg al onze kandidaten de mogelijkheid om sollicitatiegesprekken online, via videobellen te voeren. Voel je daarom niet bezwaard om te solliciteren of contact met ons op te nemen.
In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.