Parttime zorgverlener thuiszorg bij Vilente

Uurloon € 13,27
Locatie Arnhem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werken als thuiszorgmedewerker bij Vilente betekent dat jij al tijdens je zorgstudie (of daarna mag uiteraard ook) relevante werkervaring opdoet binnen de zorg! Ervaring waar jij in het vervolg van jouw carrière veel aan gaat hebben. Deze (bij)baan is parttime en flexibel in te richten. Ideaal om te combineren met andere bezigheden!

Werken in de thuiszorg
Voor deze rol is het belangrijk dat jij eerder al ervaring in ADL hebt opgedaan in de zorg. Bijvoorbeeld via een zorgstage of andere werkzaamheden. Deze ervaringen, de training Verpleegtechnische Vaardigheden die je krijgt en drie inwerkdiensten zorgen er samen voor dat jij uiteindelijk zelfstandig ADL zorg kan verlenen aan ouderen binnen de wijk. De werkzaamheden waarmee je o.a. aan de slag gaat zijn het toedienen van medicatie en insuline, zwachtelen, bloeddruk en tensie meten en subcutaan injecteren.

De locaties van Vilente zijn gelokaliseerd in Renkum, Doorwerth en Heelsum en jouw diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds. Bij voorkeur heb jij een rijbewijs en auto ter beschikking, gezien de afstanden tussen sommige woningen. Maar ook zonder rijbewijs en eigen vervoer nodigen we je uit om te solliciteren!

Doorgroeimogelijkheden genoeg
Naast de training en de inwerkdiensten krijg je tijdens jouw dienstverband een vast contactpersoon bij Aethon. Jullie bespreken samen jouw functioneren en voortgang. En mocht je willen doorstuderen? Dat kan! Zo bieden we o.a. een traineeship Verpleegkunde, Masterclasses, BBL-opleidingen en aanvullende trainingen.

Jouw talent

Jij hebt al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere werkervaringen of een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo- zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Vilente. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorg gerelateerde studie volgt op mbo4-, hbo- of wo-niveau
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar bent
 • Een passie hebt voor de ouderenzorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  Ben jij klaar voor de thuiszorg?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.