Parttime thuiszorg medewerker

Uurloon € 13,27
Locatie Helmond
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een MBO-verpleegkunde, Verzorgende IG of zorggerelateerde HBO/WO-studie? Kom dan werken binnen de thuiszorg in de regio Helmond! Deze functie bij Aethon is parttime in te vullen en biedt jou de mogelijkheid om snel praktijkgerichte ervaring op te doen binnen het werkveld! Ook als je deze studie hebt afgerond nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw eerdere ervaring telt
Binnen jouw rol ga je aan de slag met ADL en verpleegtechnische vaardigheden. Om te zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt krijg je voor aanvang van jouw dienstverband bij Aethon een aantal trainingen waaronder de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierna ga je o.a. bij cliënten thuis aan de slag met bloedsuiker prikken, insuline toedienen, subcutaan injecteren en polsslag en tensie meten.

Goede zorg verlenen en veel zelfstandigheid
Werken via Aethon bij Savant Zorg betekent werken met veel zelfstandigheid. Zo ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de wijk waarin je actief bent. Je zorgt ervoor dat de cliënten de juiste dagelijkse zorg krijgen, op een professionele en persoonlijke manier. En als je er even niet uitkomt? Dan staat je team altijd voor je klaar.

De thuiszorglocaties van Savant liggen in de regio van Helmond. Door de ruime afstanden tussen de locaties is een auto een pré.

Jouw talent

Jij zit in het tweede leerjaar van de opleiding Bewegingswetenschappen, Biomedische wetenschappen, Ergotherapie, Fysiotherapie, Gezondheid & leven, Gezondheidswetenschappen, Mensendieck, Oefentherapie Ceasar, Psychobiologie, MBO-Verpleegkunde of Verzorgende IG. Of je hebt jouw eerstejaars zorgstage afgerond van de opleiding HBO-Verpleegkunde, Geneeskunde, Medische Hulpverlening, Klinische Technologie of Verloskunde.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar bent
  • Een passie hebt voor de ouderenzorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €13,27
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Laura. Zij is bereikbaar via laura.vansabben@aethon.nl

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.