Bijbaan – Verzorgende thuiszorg

Uurloon € 11,68
Locatie Breda
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Volg je zorggerelateerde studie en wil je meer ervaring opdoen in de zorg? Dan is deze bijbaan in de thuiszorg bij Surplus via Aethon zeker iets voor jou! In deze rol krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen binnen de zorg door middel van trainingen en (persoonlijke) begeleiding! Ook als je een zorgstudie hebt afgerond nodigen we je uit om te solliciteren.

Jouw ervaring telt
Eerder opgedane kennis en ervaring zorgt ervoor dat jij een trede hoger aan de slag kan binnen Aethon. Zo zal je eerst de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. Hierin leer je o.a. om te gaan met handelingen zoals subcutaan injecteren, insuline toedienen, polsslag en tensie meten en zwachtelen. Na succesvolle deelname aan deze training ben jij klaar om aan de slag te gaan in de thuiszorg bij Surplus. Gedurende jouw werkzaamheden zal je ook begeleid worden door een Talent Manager. Samen gaan jullie op zoek naar jouw ideale carrièrepad binnen de zorg. En als het aan ons ligt blijf je nog lang bij ons! Zo kan je na het behalen van je diploma doorgroeien naar een functie waarin je gedurende enkele jaren kennis en ervaring kan opdoen bij meerdere opdrachtgevers en doelgroepen.

Werken in de thuiszorg bij Surplus
Bij Surplus kom je te werken bij één van de thuiszorglocaties in de omgeving van Breda. Je gaat zelfstandig de wijk in maar kan altijd terugvallen op jouw collega's. Jouw team van collega's bestaat uit verzorgende, verpleegkundigen en artsen. Door mee te draaien in deze teams doe je versneld ervaring op. Sommige adressen liggen ver uit elkaar. Een rijbewijs is dan ook een pré als je aan de slag gaat in de thuiszorg.

Jouw talent

Jij hebt al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere werkervaringen of een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Surplus. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorggerelateerde studie volgt op mbo4-, hbo- of wo-niveau
 • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,68
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Is dit de ideale baan voor jou?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Alice. Zij is bereikbaar via fabienne.vanseggelen@aethon.nl of telefonisch via 0611078972 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.