Uitdagende bijbaan in de ouderenzorg

Uurloon € 11,68
Locatie Stadskanaal
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een opleiding in de zorg? Lees dan snel verder, want deze bijbaan in de ouderenzorg kan dan zomaar perfect zijn voor jou!

Wat ga je doen?
Via Aethon ga je aan de slag in verpleeg- en/of verzorgingstehuizen bij jou in de buurt. Hier help je ouderen en hulpbehoevenden bij hun alledaagse levensverichtingen, oftewel ADL. Daarnaast zorg jij ook voor de juiste medicatie en als je al ervaring in de zorg hebt, dan mag je ook verpleegtechnische handelingen uitvoeren.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Bij Aethon staat ontwikkeling centraal. Dit betekend dat je voor de start van je werkzaamheden een interessante, leerzame en leuke training volgt waarbij je alles leert over 'Basiszorg & Medicatie'. Eventueel zijn er mogelijkheden om aansluitend een training Verpleegtechnische Vaardigheden te volgen. Na het succesvol afronden van deze trainingen start je met inwerkdiensten. Gedurende deze diensten word je ingewerkt door een professional op locatie.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

De werklocaties zijn allemaal goed te bereiken met het ov en liggen in steden als: Assen, Groningen, Hoogeveen, Stadskanaal en Veendam.

Jouw talent

Ouderen en hulpbehoevenden helpen, dat is wat je graag doet. Je hebt een groot hart voor mensen, bent zelfstandig en tegelijkertijd sta je altijd klaar om je collega's te ondersteunen waar nodig. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

 • Een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding volgt (vanaf mbo 3 niveau)
 • Je in de zomerperiode een ruime beschikbaarheid hebt

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.
Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.