Klantcontact topper in de zorg

Uurloon € 11,68
Locatie Steenwijk
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij digitaal vaardig? Vind je het leuk om anderen te helpen en daarbij ook nog eens bij te dragen aan juiste dienstverlening in de zorg? Lees dan snel verder, want dan kan dit zomaar dé vacature voor jou zijn!

Voor een zorginstelling in Steenwijk en omgeving zoeken wij naar medewerkers die willen assisteren bij het installeren van nieuwe hardware (laptops, mobiele telefoons, tablads etc..). Deze omwisseling van hardware is voor de medewerkers van groot belang om de continuïteit van de juiste zorg te blijven waarborgen. De medewerkers zullen hier echter assistentie bij nodig hebben en daar kom jij in beeld! De medewerkers zullen een afspraak bij je inplannen om hun oude apparatuur in te ruilen voor de nieuwe en daarbij zullen ze assistentie nodig hebben om e.e.a. te installeren. Jij probeert ze zo goed mogelijk te helpen en waar nodig plan je terugbel afspraken in, zodat je eerst zelf de juiste informatie kan ophalen. Daarnaast zal je ook proactief de medewerkers gaan benaderen om met ze te checken of alles goed verloopt.

Kortom; een leuke en uitdagende (bij)baan, waarbij je echt een bijdragen kan leveren! Het is een kortdurend project (enkele maanden), maar na dit project gaan we zeker met je verder kijken waar we je nog meer kunnen inzetten.

De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden op de kantoren in Emmeloord, Steenwijk en Urk. Alle locaties zijn goed bereisbaar vanuit steden als Heerenveen, Lelystad en Zwolle.

Jouw talent

 • Klantvriendelijkheid heb jij hoog in het vaandel staan
 • Je bent proactief en niet bang om de telefoon op te nemen
 • Schakelen tussen verschillende programma's is geen probleem voor jou
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
 • Loopt er iets even niet helemaal goed? Dan schiet jij niet in de stress, maar weet je de rust te bewaren en een oplossing te vinden
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag gedurende kantoortijden.

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren
 • Een goed salaris van minimaal €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 08:00 uur en 18:00 uur, in diensten van 4 of 8 uur
 • De mogelijkheid om na dit project op andere projecten aan de slag te gaan
  Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.
Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.