Bijbaan Thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Almere
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een waardevolle (bij)baan in de thuiszorg? Wil je hulpbehoevende ouderen zolang mogelijk thuis laten wonen? Dan ben je bij Aethon aan het juiste adres! Bij deze (bij)baan ga jij op flexibele basis aan de slag bij een thuiszorgorganisatie in Almere.

Wat ga je doen?
Als thuiszorgmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van ouderen die thuis wonen. Je ondersteunt de ouderen bij de ADL (wassen, douchen aan- en uitkleden) en voert verpleegtechnische vaardigheden uit, zoals katheter verzorgen, wondzorg, insuline toedienen etc. Het is belangrijk dat jij bevoegd en bekwaam bent om dit te doen. Daarom krijg je van Aethon een training in de Verpleegtechnische Vaardigheden. Daarna word je tijdens drie diensten ingewerkt. In de thuiszorg werk je zelfstandig, maar je kunt altijd terugvallen op het team van zorgprofessionals. Jullie gezamenlijke doel is ervoor zorgen dat de ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen!

Thuiszorg in Almere
In Almere zijn er meerdere wijkteams waar je ingezet kan worden. Een wijkteam kent meerdere routes die tijdens een dienst gereden worden. De route die jij rijdt kan per dienst verschillen, maar je bezoekt regelmatig dezelfde ouderen. Iedere dienst start je op de vertrek locatie. Hier bespreek je jouw route van die dag met je wijkteam en ga je met de auto op bezoek bij de cliënten. De afstand tussen de cliënten is vaak groot. Het is daarom belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs B. Een eigen auto is een pre, maar geen vereiste.

Er is ook een locatie in Lelystad, waar fiets- en looproutes beschikbaar zijn. De werktijden liggen tussen 07.00 - 23.00 uur. Een dienst kan 5 tot 8 uur duren. De meest voorkomende diensten zijn ochtend- en avonddiensten.

Jouw talent

Jij hebt al ervaring opgedaan in het verlenen van de ADL-zorg, werken met tilliften, medicatie toedienen/aanreiken en verpleegtechnische vaardigheden. Denk aan de wondzorg, katheter verzorgen, insuline toedienen etc.

 • Jij zit in het 3e of 4e jaar van de opleiding Verpleegkunde of Verzorgende IG of hebt dit al afgerond.
 • Je hebt eerder (stage)ervaring opgedaan met ADL-handelingen én verpleegtechnische handelingen. Mocht je nog geen praktijkervaring hebben opgedaan met alle verpleegtechnische handelingen is dat geen probleem. Met de training leren wij jou dit bij.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat, start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een certificaat kan jij dus bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

 • Een parttime baan bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een tijdelijk dienstverband
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je jouw softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.