Bijbaan als teststraatmedewerker – Groenlo

Uurloon € 15
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Help jij mee met het bestrijden van het Coronavirus? Bij de GGD in Groenlo kan jij aan de slag als bemonsteraar (Corona-tester) in de teststraat! Dus heb jij naast je studie tijd of ben je net afgestudeerd? Meld je dan snel aan voor deze parttime functie!

Een maatschappelijke en impactvolle bijbaan
Als bemonsteraar bij de GGD ben je verantwoordelijk voor het afnemen van coronatesten. Dit doe je door middel van het opvangen van wang- en neusslijm en het registreren van de testgegevens. Het testen gebeurt momenteel in Groenlo (en Wehl). Uiteraard word je goed beschermd, zodat jij geen enkel risico loopt. Zo leer je in een korte cursus precies te werken volgens de RIVM richtlijnen en zorgen ze ervoor dat je bekwaam wordt in het uitvoeren van de testen. Hygiënisch en veilig te werk gaan is hierbij zeer essentieel!

De locatie in Groenlo is in combinatie met de teststraat locatie in Wehl. Er word van je verwacht dat je op beide locaties kunt gaan werken. Beide locaties zijn goed te bereiken vanuit o.a. Doetinchem. Bij deze bijbaan is het mogelijk om zowel overdag (08:00 t/m 16:30) te werken als in de avond (16:30 t/m 21:30).

De sollicitatieprocedure verloopt via Aethon, waarna je via Active Living aan de slag gaat.

Jouw talent

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent en bij voorkeur zijn dit doordeweekse dagen. Diensten duren minimaal 7 uur, hierdoor maak je in korte tijd veel uren en verdien je een bovengemiddeld salaris! En verder:

  • Je hebt affiniteit met de zorg, een medische achtergrond is een must
  • Je bent communicatief sterk, kunt mensen goed informeren en werkt secuur
  • Beschik je over eigen vervoer om op de teststraat locaties Wehl en Groenlo te komen

Wij bieden jou

  • Een contract op oproepbasis
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een salaris van minimaal €12,50 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een uitgebreide training zodat je veilig kunt werken

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.