Uitdagende bijbaan als KCC medewerker

Uurloon € 14
Locatie Emmen
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Het ene moment help beantwoord je vragen over het aanvragen van een paspoort en daarna verwerk je een melding van een niet opgehaalde afvalcontainer in het systeem zodat jouw collega's actie kunnen ondernemen. Later op de dag belt een bezorgde burger over een ontvangen brief vanuit de sociale dienst. Jij zorgt ervoor dat de burger bij de juiste inkomensconsulent terecht komt zodat de burger juist geholpen wordt. Klinkt dit als een leuke (bij)baan? Lees dan snel verder!

Voor een gemeente in de provincie Drenthe zoeken we een enthousiaste KCC-medewerker die het team op flexibele basis gaat ondersteunen. In het KCC komen diverse vragen binnen van burgers die jij zo goed mogelijk gaat beantwoorden. Deze vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld het Sociaal Domein, de afdeling Vergunningen, Gemeentelijke Belastingen en meer. De vragen komen veelal telefonisch binnen, maar ook via de mail en social media komen ze binnen. Voor je gaat starten zorgen wij ervoor dat je d.m.v. een interessante e-learning je kennis kunt bijspijkeren.

Vanwege de werklocatie van deze gemeente is het van belang dat je in Emmen woont. Mocht dit niet het geval zijn, zal je moeten beschikken over een rijbewijs en eigen vervoer.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Eerdere klantenservice/klantcontactervaring zijn dan ook zeker in jouw voordeel. Ook weet jij begripvol en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met huurders. Tot slot:

  • Volg je een hbo- of wo-studie of ben je afgestudeerd op dit niveau (harde eis)
  • Jij bent +/- 16 uur per week beschikbaar
  • Je bent op doordeweekse dagen beschikbaar (tussen 08.00-18:00)
Dit zijn harde eisen om voor deze vacature in aanmerking te komen

Wij bieden jou

  • Een minimaal startsalaris van €14,- per uur
  • Een parttime contract met een vast aantal uren
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
  • Begeleiding van een Talent Manager
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.