Bijbaan als KCC medewerker – omgeving Leeuwarden

Uurloon € 14
Locatie Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Het ene moment beantwoord je vragen over het aanvragen van een paspoort en het andere moment verwerk je een melding van een niet opgehaalde afvalcontainer in het systeem zodat jouw collega's actie kunnen ondernemen. Later op de dag belt een bezorgde burger over een ontvangen brief vanuit de sociale dienst. Jij zorgt ervoor dat de burger bij de juiste inkomensconsulent terecht komt zodat de burger juist geholpen wordt. Klinkt dit als een leuke (bij)baan? Lees dan snel verder!

Voor een gemeente in de buurt van Leeuwarden zoeken we een enthousiaste KCC-medewerker die het team op flexibele basis gaat ondersteunen. In het KCC komen diverse vragen binnen van burgers die jij zo goed mogelijk gaat beantwoorden. Deze vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld het Sociaal Domein, de afdeling Vergunningen, Gemeentelijke Belastingen en meer. De vragen komen veelal telefonisch binnen, maar ook via de mail en social media komen ze binnen. Voor je gaat starten zorgen wij ervoor dat je d.m.v. een interessante e-learning je kennis kunt bijspijkeren.

De werklocatie is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen auto vanuit steden als Harlingen, Leeuwarden en Sneek.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Eerdere klantenservice/klantcontactervaring zijn dan ook zeker in jouw voordeel. Ook weet jij begripvol en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met huurders. Tot slot:

 • Volg je een hbo- of wo-studie of ben je afgestudeerd op dit niveau (harde eis)
 • Jij bent +/- 16 uur per week beschikbaar
 • Je bent op doordeweekse dagen beschikbaar (tussen 08.00-18:00)
 • Beheersing van de Friese taal (minimaal passief)
Dit zijn harde eisen om voor deze vacature in aanmerking te komen!

Wij bieden jou

 • Een minimaal startsalaris van €14,- per uur
 • Een parttime contract met een vast aantal uren
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
 • Begeleiding van een Talent Manager
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.