Zomer bijbaan in de ouderenzorg

Uurloon € 11,68
Locatie Hoogeveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij deze zomer bijdragen aan een fijne dag voor ouderen? Wil je daarnaast ook lekker bijverdienen? Dan is dit de perfecte kans voor jou.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je aan de slag gaat bij één of meerdere opdrachtgevers van Aethon krijg je de training Basiszorg & Medicatie. In de training leer jij cliënten te ondersteunen in de algemeen dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het wassen, aan- en uitkleden van cliënten, ondersteuning bij het eten en het gebruik maken van actieve en passieve tilliften. Ook word je getraind in het uitdelen en toedienen van medicatie. Om zeker te zijn dat jij de handelingen beheerst word je ingewerkt op de locatie van de klant waar je gaat werken. Hierdoor zorgen we samen voor een optimale start van jouw zorg carrière!

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in één van de verschillende woonzorgcentra van Treant Zorggroep in Hoogeveen. De verschillende woonzorgcentra van Treant Zorggroep in Hoogeveen staan allemaal midden in de samenleving en dragen daar ook graag aan bij. De werklocaties zijn goed te bereiken vanuit o.a Emmen, Groningen en Zwolle, zowel met het ov als eigen auto.

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Op dit moment een sociaal-maatschappelijke of zorg gerelateerde opleiding op mbo, hbo of wo niveau volgt
 • Gedurende de zomermaanden beschikbaar bent
Opleidingen die goed passen bij deze bijbaan zijn o.a. Verzorgende IG, Begeleider Specifieke Doelgroepen, mbo-v, hbo-v, Social Work en Fysiotherapie.

Wij bieden jou

 • Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van +/- 5 tot 8 uur.
 • Een eigen Talent Manager waarbij jij terecht kan met al je vragen
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
  Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.