Bijbaan in het kinderdagverblijf

Uurloon € 13,96
Locatie Eindhoven
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

In deze afwisselende bijbaan in omgeving Eindhoven werk je met kinderen tussen de 0-4 jaar (baby en peutergroep op het KDV) of 4-13 jaar (op de BSO). Een baan die je makkelijk kunt afstemmen op je studiedrukte, stage of op je vakantie. Zo breng jij jouw carrière in versnelling.

Wat ga je doen?
Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan kinderen eten geven, verschonen, naar bed brengen, voorlezen, activiteiten aanbieden, enz.
Bij een BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Je haalt ze na schooltijd op bij school en neemt ze mee naar de BSO. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met de kinderen buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf leuke ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 à 15.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12.00 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Het kinderdagverblijf is open van 7.30 tot 19.00 uur. Het is mogelijk om dagdelen te werken (in de ochtend of middag 4 uur) of een hele dag.

Dit kinderdagverblijf is in Helmond.

Jouw talent

Jij vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk en werkt hier dan ook graag aan. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent sociaal vaardig. Daarnaast voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

  • Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen, Psychologie;
  • Je bent in bezit minimaal de helft van je mastergraad;
  • Je bent doordeweeks overdag beschikbaar (ongeveer 8-16u);
  • Je bent flexibel inzetbaar;
Ben jij een 3e of 4e jaar student van een pedagogische -of sociale HBO studie of in het bezit van een MBO diploma van een pedagogische -of sport gerelateerde studie ben je ook welkom om te solliciteren.
Bij twijfel kan je de studiecheck doen op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Deze check is leidend!

Wij bieden jou

  • Een prima salaris tussen €13,96 en €14,30 bruto per uur plus reiskostenvergoeding (als je geen studenten ov-kaart hebt);
  • De mogelijkheid om alvast studie gerelateerde werkervaring op te doen;
  • Een training waarbij je een waardevol certificaat behaald;
  • Flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat je je werkzaamheden prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en vakantie (let op: werken kan alleen door de weeks);

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.