Bijbaan pedagogisch medewerker

Uurloon € 13
Locatie Helmond
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

In deze afwisselende bijbaan werk je met kinderen tussen de 0-4 jaar (baby en peutergroep op het KDV) of 4-13 jaar (op de BSO). Een baan die je makkelijk kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo breng jij jouw carrière in versnelling.

Bij een BSO werk je met kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Je haalt ze na schooltijd op bij school en neemt ze mee naar de BSO. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Je gaat met de kinderen buiten spelen, puzzelen, knutselen, huiswerk maken, enz. Het wordt altijd gewaardeerd als je zelf leuke ideeën hebt om afwisseling te bieden in de bezigheden. De BSO vindt plaats na schooltijd vanaf 14.00 à 15.00 uur tot 19.00 uur (op woensdag en vrijdag vaak vanaf 12.00 uur). Jouw dienst valt binnen deze tijden. Ook in de vakanties biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij een kinderdagverblijf ligt de nadruk op het verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk hierbij aan kinderen eten geven, verschonen, naar bed brengen, voorlezen, activiteiten aanbieden, enz. Kinderdagverblijven zijn meestal open van 7.30 tot 19.00 uur. Het is mogelijk om dagdelen te werken (in de ochtend of middag 4 uur) of een hele dag.

Dit kinderdagverblijf is in Helmond. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Eindhoven, Nuenen, Deurne en Geldrop.

Jouw talent

• Je zit in het 3e of 4e jaar van een kindgerichte HBO opleiding OF je volgt de Academische/Universitaire PABO, waarmee je bevoegd bent om in de kinderopvang te werken;
Via deze link kun je checken of jouw opleiding in aanmerking komt: https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen
• Hebt minimaal 120 studiepunten in jouw studievoortgangsoverzicht;
• Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal vaardig;
• Bent door de weeks minimaal 1 dag beschikbaar om een dienst op te pakken (voorkeur voor maandag, dinsdag of donderdag)
• Verder werk je graag aan je eigen ontwikkeling en heb je uiteraard hart voor kinderen!

Wij bieden jou

• Een prima salaris vanaf € 13,00 bruto per uur plus reiskostenvergoeding (als je geen studenten ov-kaart hebt);
• De mogelijkheid om alvast studiegerelateerde werkervaring op te doen;
• Een training waarbij je een waardevol certificaat behaald;
• Flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat je je werkzaamheden prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage en vakantie (let op: werken kan alleen door de weeks);
• Onvergetelijke ervaringen!

Over Aethon

Je gaat aan de slag bij een of meerdere locaties van een kinderopvang. Afhankelijk van je woonplaats, beschikbaarheid en wensen gaan we kijken welke locatie het beste bij jou past. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met de fiets, scooter of OV en stuk voor stuk fijne werkplekken. Het leukste van deze toffe bijbaan is dat je, mits jouw studie dit toelaat, in beide keukens een kijkje kan nemen!

Er wordt bij de kinderopvang organisatie goed gekeken naar het individuele kind en wat zij nodig hebben (om bij de peuters te werken heb je een VVE certificaat nodig)
Uiteraard worden er allerlei activiteiten aangeboden om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en uiteraard om zich mee te vermaken.
Je kunt hierbij o.a. denken aan knutselen, koken, sporten/dansen en muziek maken.