Bijbaan KCC medewerker gemeente

Uurloon € 12,40
Locatie Nijmegen
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Krijg jij energie van contact met inwoners en ben jij graag dienstverlenend bezig? Ben jij parttime beschikbaar en woonachtig in omgeving Nijmegen? Lees snel verder!

Voor een grote gemeente vlakbij Nijmegen zijn wij op zoek naar parttime KCC Medewerkers. Jij bent het gezicht en de stem van de gemeente en zorgt dat de vragen van de inwoners zo goed mogelijk beantwoord worden. Je bent niet zomaar een KCC medewerker die alleen maar doorverbindt naar de juiste afdeling maar zelf met behulp van kennisbanken en collega's ook veel vragen zelf kan beantwoorden. Om goed achter de behoefte van de inwoners te komen luister je goed en stel je de correcte vragen om de vraag achter de vraag naar boven te halen.

Je krijgt via diverse kanalen verschillende vragen binnen. Zo neem je aanvragen voor een paspoort aan, zorg je dat er een afspraak wordt gepland en dat de inwoner weet wat er moet worden meegenomen. Maar ook vragen over woon- en leefomgeving en inkomen komen bij jou terecht. Meldingen over verkeersborden die niet goed staan of een uitkering die niet is gestort kan je grotendeels zelf oppakken. Gaat het echt de diepte in dan weet jij het door te zetten naar de juiste afdeling. Naast telefonische afhandeling komen er ook vragen per e-mail binnen. Ook deze beantwoord je voor een groot deel zelf.

Een mooie eerste stap binnen de overheidssector!
Door het werken bij een gemeente via Aethon leer je het primaire bedrijfsproces van de organisatie: dienstverlening. Met deze ervaring leg jij de basis voor jouw toekomstige werkzaamheden binnen het publieke domein. Je bouwt een relevant netwerk op en krijgt de mogelijkheid om via Aethon door te groeien naar Medewerker Burgerzaken. Deze doorgroeimogelijkheden bespreek jij met jouw contactpersoon bij Aethon, de Talent Manager. Bij hem/haar kan je altijd terecht met al je vragen, ambities en wensen. Zo begeleiden we jou in de start van jouw carrière.

Deze opdrachtgever zit vlakbij Nijmegen.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Eerdere klantcontactwerkzaamheden zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:

  • ben je enthousiast en representatief;
  • ben je flexibel en minimaal 2 dagen in de week beschikbaar;
  • volg je een hbo/wo opleiding of heb je die afgerond.

Wij bieden jou

  • Een bruto salaris tussen vanaf €12,40 p.u.
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
  • Begeleiding van een Talent Manager
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen.
Jouw werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur.

Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij de gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière!

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.