Bijbaan in de ouderenzorg

Uurloon € 13,27
Locatie Leeuwarden
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Het ene moment ondersteun je mevrouw Janssen bij het aantrekken van haar steunkousen en daarna ben je bij dhr. de Vries om zijn vitale functies te meten. Tijdens deze bezoeken verleen je niet alleen de allerbeste zorg, maar tover je ook een glimlach op het gezicht van de bewoners. Klinkt dit als een ideale bijbaan en studeer je daarnaast ook aan een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding? Solliciteer dan snel!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Bij Aethon staat ontwikkeling centraal. Dit betekend dat je voor de start van je werkzaamheden een interessante, leerzame en leuke training volgt waarbij je alles leert over 'Verpleegtechnische Handelingen'. Daarnaast blijven we aan je ontwikkeling werken via ons Loyaliteit programma. Na de training krijg je een aantal inwerkdiensten waarbij je wordt begeleidt door een ervaren beroepskracht (een VIG'er of verpleegkundige).

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

We werken met een aantal grote zorgorganisaties in Leeuwarden samen. Daarbinnen hebben we verschillende mogelijkheden. Ook is het mogelijk om in steden als Dokkum, Drachten en Heerenveen te werken.

Jouw talent

Ouderen en hulpbehoevenden helpen, dat is wat je graag doet. Je hebt een groot hart voor mensen, bent zelfstandig en tegelijkertijd sta je altijd klaar om je collega's te ondersteunen waar nodig. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Een opleiding volgt richting de zorg (verzorgende-ig, mbo-v, hbo-v, fysiotherapie etc..)
  • Je bereidt bent om minimaal 10 uur per week te werken
  • Ervaring hebt in de zorg d.m.v. stages of vrijwilligerswerk (pre)
Heb je een zorg gerelateerde opleiding afgerond? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Wij bieden jou

  • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van minimaal €13,27 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.