Bijbaan als medewerker thuiszorg in Deventer

Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een waardevolle (bij)baan in de thuiszorg? Dan ben je bij Aethon aan het juiste adres! Bij deze (bij)baan ga je aan de slag bij Solis in Deventer, waarbij jij jezelf flexibel kunt inplannen! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door trainingen te volgen. Ook krijg je de kans om tijdens je zorgerelateerde studie werkervaring op te doen en te bouwen aan een goed cv. Ben je nieuwsgierig geworden naar de (bij)baan? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?
Als thuiszorgmedewerker bij Solis ga je samen met een team van zorgprofessionals de wijk in om ouderen zo lang mogelijk zelfredzaam hun leven te laten leiden. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit verpleegtechnische vaardigheden en basiszorg. Denk hierbij aan het wassen, aan- en uitkleden, mondzorg, insuline toedienen en subcutaan injecteren. Om deze vaardigheden te beheersen word je in 3-5 diensten volledig ingewerkt nadat je de training Verpleegtechnische Vaardigheden hebt gevolgd.

In jouw diensten kom je met regelmaat bij dezelfde cliënten. Hierdoor ga je een band opbouwen met hen en is de waardering die je hiervoor krijgt enorm. Een mooie bonus op een toch al zeer maatschappelijke dienstbare bijbaan!

Waar ga je aan de slag?
Je gaat aan de slag bij Solis. Solis is een zorgorganisatie die al 750 jaar betrokken is bij het welzijn van de burgers van Deventer. De zorgcentra van Solis zijn uitermate geschikt als wijkvoorziening. Ook is het de thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Dit betekent dan ook dat er voor jou mogelijkheden zijn om in het verzorgingshuis of in de thuiszorg te werken. Die keuze ligt bij jou.

Leren in de praktijk
Bij Solis kan je altijd terugvallen op de professionals in de wijkteams, zo sta jij er nooit alleen voor in het verlenen van zorg. Daarnaast zal je vanuit Aethon een vast contactpersoon toegewezen krijgen, een Talentmanager. Samen bespreken jullie jouw voortgang en ontwikkeling. Wil je doorgroeien of jezelf nog meer ontwikkelen? Dat kan! Samen geven jullie invulling aan de start van jouw carrière!

Werktijden liggen tussen 06:30 uur en 00:00 uur. De meest voorkomende diensten zijn ochtend- en avonddiensten.

Ga je liever intramuraal aan de slag? Ook dat kan bij Solis!

Jouw talent

Jij hebt al werkervaring in het verlenen van basiszorg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een eerdere bijbaan of een afgeronde zorgstage. Daarnaast:

 • Heb je er geen bezwaar tegen om onregelmatige diensten te draaien
 • Heb jij een rijbewijs ter beschikking
 • Heb jij een passie voor de (ouderen)zorg
  - Volg je een zorg-gerelateerde studie op hbo- of wo-niveau (bijvoorbeeld verpleegkunde of geneeskunde)
Met een mbo-v/Verzorgende IG opleiding ben je van harte welkom vanaf je 3e leerjaar

Wij bieden jou

 • Een uurloon van €11,86 per uur
 • Een contract voor een vast aantal uur per maand
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
 • Een werklocatie die goed te bereiken is vanuit Zutphen, Apeldoorn, Zwolle en Enschede
Kom jij werken bij Solis via Aethon?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.