Bijbaan als verzorgende – De Koperhorst

Uurloon € 11,68
Locatie Amersfoort
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij tijdens je zorgstudie bijverdienen in een relevante functie in de zorg? Vind jij het belangrijk om nu al praktische ervaring op te doen en tegelijk van betekenis te zijn voor ouderen? Dan is deze bijbaan medewerker ouderenzorg bij woonzorgcentrum De Koperhorst in Amersfoort perfect voor jou!

Een korte training voordat je start
Voordat je start bij De Koperhorst volg je de training Basiszorg & Medicatie. Zo kun je direct op een goede manier aan de slag en vanaf de eerste dag veel betekenen voor de ouderen die je helpt. Tijdens jouw diensten ondersteun je deze cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Maar je reikt de cliënten ook de medicatie aan die zij nodig hebben. Heel afwisselend werk waarvoor je vaak veel waardering krijgt van de oudere cliënten.

De Koperhorst: Het warme gevoel van thuis!
De Koperhorst in Amersfoort is een organisatie die verschillende vormen zorg en wonen aanbiedt aan ouderen. ‘Leefplezier’ voor de cliënten staat daarin centraal. In het woonzorgcentrum verblijven ouderen meestal langdurig, omdat zelfstandig thuis wonen niet meer kan. Cliënten worden ondersteund met behandeling, verpleging, zorg en begeleiding in een prettige woonomgeving. Samen met jouw collega’s bepaal jij de mate van zorgverlening per cliënt. Om je een gevoel te geven: binnen De Koperhorst zijn vier etages met op iedere etage tien appartementen voor bewoners. Elke etage heeft een vast team medewerkers dat 24 uur per dag zorg verleent. Ook zijn er zeven woongroepen, waarin ouderen met een vorm van dementie verpleegd en verzorgd worden.

Je ochtenddiensten beginnen om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. Diensten variëren van 4-9 uur per dienst.

Jouw talent

Je voelt je betrokken bij ouderen en je wilt hen graag de beste zorg verlenen. Je kunt je goed inleven in deze groep senioren en je stelt jezelf proactief en flexibel op om in te spelen op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Je bent geduldig en staat stevig in je schoenen. Daarnaast:

  • volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL stage afgerond).
  • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
  • De vrijheid om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen (dag en tijd)
  • Een bruto uurloon van €11,34 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Kom jij werken bij De Koperhorst via Aethon?
Mocht jij meer willen weten van deze (bij)baan bij De Koperhorst laat dan je gegevens achter in het formulier. Daarna kan je zelf een telefonische kennismaking inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Thomas. Hij is bereikbaar op 06 1188 6075 of per mail via thomas.boots@aethon.nl

Belangrijke update We nemen de maatregelen tegen het Coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.