Bijbaan als KCC medewerker

Uurloon € 12,40
Locatie Burgum
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij graag hét aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente zijn? Voor een gemeente in de regio noordoost-Friesland zoeken we KCC medewerkers. In de functie van KCC medewerker heb jij een luisterend oor en doe jij er alles aan om inwoners te helpen met al hun vragen. Deze vragen komen zowel telefonisch als via mail of op social media binnen. Dit is een waardevolle bijbaan met veel mogelijkheden!

Het visitekaartje van de gemeente
In de functie van KCC medewerker krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan vragen, klachten en/of problemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over geboorteregistraties, het aanvragen van paspoorten en/of klachten over de publieke ruimte. Aan jou de taak om de burgers hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn en te woord te staan. Je bent dus een echte dienstverlener die de burger altijd vooropstelt en leert in deze functie effectief te communiceren. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing.

Een mooie eerste stap binnen de overheidssector!
Door het werken bij een gemeente via Aethon leer je het primaire bedrijfsproces van de organisatie: dienstverlening. Met deze ervaring leg jij de basis voor jouw toekomstige werkzaamheden binnen het publieke domein. Je bouwt een relevant netwerk op en krijgt de mogelijkheid om via Aethon door te groeien naar Medewerker Burgerzaken. Deze doorgroeimogelijkheden bespreek jij met jouw contactpersoon bij Aethon, de Talent Manager. Bij hem/haar kan je altijd terecht met al je vragen, ambities en wensen. Zo begeleiden we jou in de start van jouw carrière.

Ook als jij geen toekomstige carrière in de publieke sector ambieert is dit een mooie kans om je vaardigheden om sociaal-communicatief gebied te ontwikkelen.

De werklocatie is zowel met OV als eigenvervoer goed te bereiken vanuit Drachten, Groningen en Leeuwarden.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Eerdere klantservice ervaringen zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:

 • Ben je enthousiast en representatief
 • Volg je een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
 • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar op doordeweekse dagen
 • Heb je minimaal een passieve beheersing van de Friese taal
Zonder hbo/wo opleiding, of studerende op dit niveau, is het niet mogelijk om op deze functie te reageren.

Wij bieden jou

Wij bieden jou:

 • een bruto salaris tussen vanaf €12,40 p.u.
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
 • Begeleiding van een Talent Manager
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen.
 • Een tijdelijk contract voor een bepaald aantal uren per week
  Jouw werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur.
Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.