Uitdagende bijbaan in de ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Groningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij nog opzoek naar een betekenisvolle bijbaan? Eentje waarbij je écht het verschil voor iemand anders kan maken, je praktijkervaring kan op doen in de zorg en ook nog eens lekker verdient? Zoek dan niet verder! Binnen Aethon bieden we de gaafste bijbanen in de zorgsector aan. Dus studeer jij in een sociaal-maatschappelijke of medische richting (of heb jij een diploma hierin behaald), lees dan snel verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Bij Aethon staat ontwikkeling centraal. Dit betekend dat je voor de start van je werkzaamheden een interessante, leerzame en leuke training volgt waarbij je alles leert over 'Basiszorg & Medicatie'. Gaat alles goed en ben je toe aan een volgende uitdaging? Dan bieden we je de mogelijkheid om de training 'Verpleegtechnische Vaardigheden' te volgen. Na beide trainingen krijg je een aantal inwerkdiensten waarbij je wordt begeleidt door een ervaren beroepskracht (een VIG'er of verpleegkundige).

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

We hebben diverse opdrachtgevers verspreid door de stad Groningen. Kom je van buiten de stad (Hoogezand, Veendam, Winschoten etc..) ook dan hebben we een aantal leuke mogelijkheden voor je.

Jouw talent

Ouderen en hulpbehoevenden helpen, dat is wat je graag doet. Je hebt een groot hart voor mensen, bent zelfstandig en tegelijkertijd sta je altijd klaar om je collega's te ondersteunen waar nodig. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding volgt of hebt afgerond (minimaal mbo 3)
  • Je bereidt bent om minimaal 10 uur per week te werken
  • Ervaring hebt in de zorg d.m.v. stages of vrijwilligerswerk (pre)

Wij bieden jou

  • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van minimaal €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.