Leerzame bijbaan in de ouderenzorg

Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Studeer je momenteel mbo-v, hbo-v of iets vergelijkbaars? Ben je daarnaast nog opzoek naar een bijbaan waarbij je de tijdens je studie geleerde theorie in de praktijk kunt brengen? Lees dan snel verder, want dan kan deze bijbaan zo maar de perfecte match zijn!

Waar ga je aan de slag?
Bij Solis. Solis is een zorgorganisatie die al 750 jaar betrokken is bij het welzijn van de burgers van Deventer. De zorgcentra van Solis zijn uitermate geschikt als wijkvoorziening. Ook is het de thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Dit betekent dan ook dat er voor jou mogelijkheden zijn om in het verzorgingshuis of in de thuiszorg te werken. Die keuze ligt bij jou

Wat ga je doen?
Als medewerker in de ouderenzorg bij Solis ga je aan de slag met ADL Basiszorg. Om deze kneepjes van het vak eigen te maken krijg je de training ADL basiszorg. Deze training sluit je af met een waardevol certificaat. Met de opgedane kennis en na een gedegen inwerktraject ondersteun jij ouderen in de zorg die zij nodig hebben. Jouw missie? Ouderen zolang mogelijk zelfstandig laten leven. Dit doe je onder andere door hen te ondersteunen met aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Bij Aethon stimuleren we groei en ontwikkeling. Dus gaan deze werkzaamheden goed? Dan bieden we je een nieuwe training aan waarbij je aan de slag gaat met verpleegtechnische handelingen.

Leren in de praktijk
Bij Solis kan je altijd terugvallen op de professionals in de wijkteams, zo sta jij er nooit alleen voor in het verlenen van zorg. Daarnaast zal je vanuit Aethon een vast contactpersoon toegewezen krijgen, een Talentmanager. Samen bespreken jullie jouw voortgang en ontwikkeling. Wil je doorgroeien of jezelf nog meer ontwikkelen? Dat kan! Samen geven jullie invulling aan de start van jouw carrière!

Werktijden liggen tussen 06:30 uur en 00:00 uur. De meest voorkomende diensten zijn ochtend- en avonddiensten.

De werklocaties zijn goed bereikbaar vanuit steden als: Apeldoorn, Zwolle en Zutphen.

Jouw talent

Het leveren van goede zorg, dat is waar je voor gaat! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • Minimaal 12 uur per week beschikbaar bent
  • Een zorg gerelateerde studie volgt of hebt afgerond
  • Geen bezwaar hebt om op flexibele basis te werken

Wij bieden jou

  • Je verdient een goed salaris van €11,68
  • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat ADL-handelingen. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Je werkt zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en praktijkervaring
  • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
  • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je leuke extra cursussen kunt volgen
Kom jij werken bij Solis via Aethon?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.