Parttime Verzorgende IG – Thuiszorg Lelystad

Uurloon € 12,52
Locatie Lelystad
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij al werkzaam als Verzorgende IG? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de thuiszorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan in de thuiszorg via Aethon!

Thuis ook echt als thuis laten voelen
De hulpbehoevende ouderen en mensen met een lichamelijke beperking wonen nog thuis, maar zijn in zekere mate afhankelijk van jouw ondersteuning. Niets is zo vervelend als jezelf belemmerd voelen in je eigen huis. Jouw werkzaamheden hebben dan ook een grote impact op de cliënt. Om te zorgen dat jij deze doelgroep zo goed mogelijk kunt helpen krijg je voor aanvang van je dienstverband de training verpleegtechnische vaardigheden. Hierin leer je o.a. bloedsuiker prikken, insuline toedienen, subcutaan injecteren en polsslag en tensie meten. Naast de verpleegtechnische handelingen help je ook met de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals het helpen opstaan met of zonder tillift, omkleden, wassen, steunkousen aan- en uitdoen en maaltijden bereiden.

Thuiszorg in Lelystad
In de gemeente Lelystad kun je in meerdere wijkteams worden ingezet. Een wijkteam kent meerdere routes die tijdens een dienst gereden worden. De route die jij rijdt kan per dienst verschillen, maar je bezoekt regelmatig dezelfde ouderen. Iedere dienst start je op de vertrek locatie. Hier bespreek je jouw route van die dag met je wijkteam en ga je met de auto op bezoek bij de cliënten.

Jouw diensten zijn, afhankelijk van je beschikbaarheid, tussen 7:00 uur en 23:30 uur. Een dienst is vaak een dagdeel van circa 3-5 uur, maar kan over het algemeen variëren van minimaal 3 tot maximaal 8 uur.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en en het bieden van zelfstandigheid. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg
  • Je bent woonachtig in de regio Flevoland
  • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen auto

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van minimaal €12,52 bruto per uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.