Parttime Verzorgende IG – Thuiszorg Almere

Uurloon € 12,52
Locatie Almere
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij al werkzaam als Verzorgende IG? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de thuiszorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan in de thuiszorg via Aethon!

Vanuit een dienstverband bij Aethon ga je werken in één of meerdere wijkteams in de regio Almere of Lelystad. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg in de wijk. De wijken waarin je actief zult zijn liggen Almere of Lelystad. Een aantal locaties liggen verder van elkaar af. Daarom is het van belang dat je lange afstanden met eigen vervoer kan afleggen, zoals met de auto of scooter. Heb je geen auto? Wij kunnen een huurauto voor jouw diensten faciliteren. Dit maakt jouw werk een stuk prettiger. Uiteraard krijg je gereden kilometers met eigen vervoer vergoed. Je ochtenddiensten starten om 06:30 uur. Avonddiensten duren tot 23:30 uur. Er zijn ook mogelijkheden intramuraal.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en en zelfstandig werken. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg
  • Je beschikt over een rijbewijs B of eigen scooter
  • Je bent woonachtig in de regio Flevoland

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van minimaal €12,52 bruto per uur (afhankelijk van jouw werkervaring kan dit uiteraard hoger zijn)
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
Neem direct contact op met onze recruiter, Violinie, om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.