Parttime Verzorgende IG – Viva Zorggroep

Uurloon € 12,52
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij al werkzaam als Verzorgende IG? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de zorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan als flexmedewerker in de zorg via Aethon!

Werken bij Aethon en onze opdrachtgevers betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen in het vakgebied waarin je bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten. Er zijn zowel mogelijkheden in de thuiszorg als intramuraal.

[b]Werken in de ouderenzorg[/b]
De locaties van de zorginstelling liggen in Castricum, Heemskerk, Limmen en Uitgeest. Op deze locaties krijg je te maken met ouderen met somatische en psychogeriatrische aandoeningen. Elke oudere is zorgbehoevend, maar geen zorgbehoefte is hetzelfde. Dit houdt jouw werk interessant en leerzaam. Je werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • Je bent woonachtig in de omgeving Castricum, Heemskerk, Limmen of Uitgeest

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Via onze app kan jij gemakkelijk jouw beschikbaarheid aangeven. Dit mogen ook andere dagen per week zijn. Wij plannen jouw vervolgens in, op basis van deze beschikbaarheid.

Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van minimaal €12,52 bruto per uur (afhankelijk van jouw werkervaring kan dit uiteraard hoger zijn)
  • Een tijdelijk dienstverband
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
Neem contact op met onze recruiter, Violinie Subramaniam, om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.