Parttime Verzorgende IG in de Thuiszorg

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Alkmaar

Jouw uitdaging

Ben jij al werkzaam als Verzorgende IG? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de thuiszorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan als thuiszorgmedewerker bij Aethon!

Vanuit een dienstverband bij Aethon ga je werken in één of meerdere wijkteams van Magentazorg. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg in de wijk. De wijken waarin je actief zult zijn liggen in Heiloo, Heerhugowaard en Alkmaar. Omdat een aantal locaties ver van elkaar af liggen is een rijbewijs en eigen vervoer een pré. Dit maakt jouw werk een stuk prettiger. Uiteraard krijg je hiervoor jouw gereden kilometers vergoed. Je ochtenddiensten starten om 06:30 uur. Avonddiensten duren tot 23:30 uur. Er zijn ook mogelijkheden intramuraal.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en en het bieden van zelfstandigheid. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg
  • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen auto
  • Je bent woonachtig in de regio Noord-Holland

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van minimaal €12,52 bruto per uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.