Parttime Verzorgende IG Thuiszorg

Uurloon € 12,52
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij al werkzaam als Verzorgende IG? Wil jij naast jouw huidige baan flexibel ingezet worden in de thuiszorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan in de thuiszorg via Aethon!

Vanuit een dienstverband bij Aethon ga je werken in één of meerdere wijkteams in de regio Alkmaar. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg in de wijk. De wijken waarin je actief zult zijn liggen in Heiloo, Heerhugowaard en Alkmaar. Een aantal locaties liggen verder van elkaar af. Daarom is het van belang dat je lange afstanden met eigen vervoer kan afleggen, zoals met de auto of scooter. Heb je geen auto? Wij kunnen een huurauto voor jouw diensten faciliteren. Dit maakt jouw werk een stuk prettiger. Uiteraard krijg je gereden kilometers met eigen vervoer vergoed. Je ochtenddiensten starten om 06:30 uur. Avonddiensten duren tot 23:30 uur. Er zijn ook mogelijkheden intramuraal.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en en zelfstandig werken. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de thuiszorg
  • Je beschikt over een rijbewijs B of eigen scooter
  • Je bent woonachtig in de regio Noord-Holland

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Jouw beschikbaarheid bespreek je direct met de zorginstelling. Samen spreken jullie diensten af.
Ook bieden wij jou:

  • Een uurloon van minimaal €12,52 bruto per uur (afhankelijk van jaren werkervaring kan dit uiteraard hoger zijn)
  • Een tijdelijk dienstverband
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.