Medewerker Opleidingen

Dienstverband Mogelijk vast contract (tijdelijk met uitzicht op vast)
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rijswijk

Jouw uitdaging

In deze veelzijdige functie heb je een belangrijke rol in het opleiden en ontwikkelen van onze collega’s. Als medewerker opleidingen ben je o.a. verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de bestaande opleidingsprogramma’s, het organiseren van de onboarding en het schrijven van draaiboeken. Heb jij passie voor learning en development? Dan is dit wellicht de stap voor jou.

Wat ga je doen?
Als medewerker opleidingen werk je in het Aecademy team aan de mogelijkheden voor onze collega’s om te groeien in hun functie. Je bent het eerste contact vanuit de Aecademy wanneer je de mailbox beheert en maandelijks de onboarding organiseert voor onze nieuwe collega’s.

Als aanmoediger van ontwikkeling en aanjager van talent besteden we veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van onze collega’s. Jij plant opleidingsprogramma’s, nodigt de deelnemers uit en sluit eventueel aan bij een training om samen met de trainer deze training verder te optimaliseren. Een week voor de training druk je de trainer het draaiboek in handen dat je netjes hebt uitgewerkt. Na een training haal je de evaluaties op en is er ruimte voor jouw creatieve ideeën om een training interactiever of meer blended learning te maken.

Wij zoeken in jou iemand die knelpunten signaleert en in kansen denkt; plannen en oplossingsgericht werken zit jou in het bloed. Als medewerker opleidingen onderneem je actief stappen om jezelf te blijven ontwikkelen als professional, je bent dan ook welkom bij alle trainingen van de Aecademy. Naast het regelen van de dagelijkse werkzaamheden zal je je ook bezig houden met diverse (HR en opleidings-)projecten om de Aecademy verder uit te breiden.

De Aethon Groep
De Aethon Groep is een organisatie die volop in beweging is. We werken vanuit verschillende labels voor verschillende markten en werken continue aan verbetering, innovatie en groei. Je komt te werken op een afdeling die alle verandering en groei moet begeleiden maar daarnaast zelf ook in een fase zit van verandering. Daarom zoeken we iemand die structuur kan aanbrengen, flexibel is en houdt van dynamiek en snelheid.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Arnhem, Utrecht, Purmerend, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan zestig collega’s (alleen door Corona ziet dat er nu net even anders uit), die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

Jouw team
Het Aecademy-team bestaat uit drie opleidingscoördinatoren, twee medewerkers opleidingen en een in-company trainer. Het team vormt een afdeling samen met HR en Corporate Recruitment, hier werk je ook nauw mee samen.

Jouw talent

Je bent iemand met een passie voor learning en development en wil hierin graag doorgroeien. Je bent authentiek, kan je goed inleven in onze doelgroep, bent niet bang voor werkdruk en regelt het gewoon vaak nét even anders: origineler, slimmer en effectiever. Daarnaast:

  • 0-2 jaar werkervaring; en 32 tot 40 uur beschikbaar;
  • HBO/ WO werk en denk niveau;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je bent een aanpakker, proactief en oplossingsgericht;
  • Goede communicatie is key in deze functie.

Wij bieden jou

Wat hebben we je te bieden?

  • Een fulltime baan in een ambitieus en informeer team dat barst van de ambitie en energie;
  • Onbeperkt verlof; bij Aethon kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
  • Een fulltime salaris tussen de €2000,- en €2600,- euro (afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.  

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.