Parttime medewerker klantcontact Weller

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Heerlen

Jouw uitdaging

Word jij enthousiast van flexibel werken bij één van de mooiste woningcorporaties in Limburg? Ga aan de slag als part time medewerker klantcontact bij Weller in Heerlen!

Wat ga je doen?
Als flexibele medewerker klantenservice ben jij het visitekaartje van deze organisatie. Je helpt onder andere huurders die in paniek opbellen omdat er een lekkage is. Jij weet welke stappen je moet ondernemen en regelt dat er zo snel mogelijk een monteur bij de huurder op de stoep staat. Jij kalmeert de huurder en weet ervoor te zorgen dat de telefoon aan de andere kant van de lijn met een gerust hart wordt opgehangen. Het is jouw taak om ook boze huurders gerust te stellen en het gesprek een positieve richting op te helpen. Veel voorkomende gespreksonderwerpen zijn: reparaties, inbraak en woonruimteverdeling.

Jouw werkomgeving
Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een woningcorporatie in Heerlen; Stichting Weller Wonen. Je wordt onderdeel van een hecht team waarin het belangrijk wordt gevonden om duidelijk en direct met elkaar te communiceren. Het werken in deze functie betekent dat je alle afdelingen en aspecten binnen de organisatie in sneltreinvaart leert kennen. Thuiswerken en werken op kantoor wisselt elkaar af, het inwerken zal op kantoor gebeuren. Je wordt begeleid door jouw Talent Manager binnen Aethon én jouw leidinggevende bij Weller, waardoor je enorm snel in je functie groeit. Deze bijbaan vormt daarom de kickstart van jouw carrière in de publieke sector.

Jouw talent

Als flexibele klantenservice medewerker heb je geduld, kan jij je verplaatsen in de klant en probeer je iemand op de allerbeste manier te helpen. Klantvriendelijkheid staat dus bovenaan je lijstje! Omdat je flexibel inzetbaar bent werk je ongeveer 16 uur per week, verdeeld over hele of halve werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Daarnaast:

  • Volg je een studie op hbo of wo-niveau of heb je deze afgerond;
  • Ben je eerlijk en direct maar daarnaast ook bescheiden. Je weet je hoe je feedback moet ontvangen en geven;
  • Heb je een kritische blik waardoor je verbeterpunten ziet en je maakt deze ook bespreekbaar;
  • Ben je bereid mensen echt goed te helpen, door goed naar ze te luisteren en begripvol te reageren. Je gaat door totdat de vraag achter de vraag beantwoord is;
  • Zie je waar het werk ligt, je pakt dit met beide handen aan en je denkt in oplossingen.

Wij bieden jou

  • Een flexibele bijbaan waar je zelf jouw uren bepaalt;
  • Een salaris tussen €14 en €15,- bruto per uur;
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Een fijne werkomgeving bij Weller in Heerlen waarbij je goede begeleiding krijgt;
  • Begeleiding van een Talent Manager bij Aethon.
Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 07:45 uur en 17:00 uur

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.