Bijbaan medewerker klantenservice

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Landgraaf

Jouw uitdaging

Ben jij graag met mensen in contact, een kei aan de telefoon, ga jij efficiënt en doortastend te werk? Staat klantgerichtheid ook nog eens centraal bij jou? Dan zijn wij op zoek naar jou voor gemeente Landgraaf!

Het visitekaartje
In de functie van medewerker klantenservice bij gemeente Landgraaf krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan vragen, klachten en/of problemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over geboorteregistraties en het aanvragen van paspoorten. Aan jou de taak om iedereen hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn en te woord te staan. Je bent dus een echte dienstverlener die de burger altijd vooropstelt en leert in deze functie effectief te communiceren. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing.

Een mooie eerste stap binnen de overheidssector!
Door het werken bij een gemeente via Aethon leer je het primaire bedrijfsproces van de organisatie: dienstverlening. Met deze ervaring leg jij de basis voor jouw toekomstige werkzaamheden binnen het publieke domein, je bouwt een relevant netwerk op en krijgt de mogelijkheid om via Aethon door te groeien. Deze doorgroeimogelijkheden bespreek jij met jouw contactpersoon bij Aethon. Een Talent Manager. Bij hem/haar kan je altijd terecht met al je vragen, ambities en wensen. Zo begeleiden we jou in de start van jouw carrière.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers/huurders. Eerdere klantcontactwerkzaamheden zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:
• Ben je enthousiast en representatief
• Volg je een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
• Minimaal 8 uur per week beschikbaar

Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en we maken graag telefonisch kennis met je! We geven je graag aanvullende uitleg over de functie en procedure. Indien er sprake is van een match wordt er een sollicitatiegesprek gepland. Voorafgaand dit gesprek rond je een assessment af die in het gesprek wordt besproken. Wij zullen je daarna ook voorbereiden op het klikgesprek.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met Iris Visser via iris.visser@aethon.nl of bel naar 088-035 1500

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. We hebben talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Wij bieden jou

• Een bruto salaris vanaf €12,28 per uur
• 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
• Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
• Begeleiding van een Talent Manager
• Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 07:45 uur en 17:00 uur

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.