Parttime klantcontact medewerker woningcorporatie

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 24 - 32 uur
Opleidingsniveau Universitair
Locatie Rotterdam

Jouw uitdaging

Werkervaring opdoen in de publieke sector bij een woningcorporatie? Flexibel zelf je uren inplannen en goed betaald krijgen? Dat kan als medewerker klantcontact bij woningcorporatie in Rotterdam.

Een voorbeeld van een dag:
Als Medewerker Klantcontact ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders van een woningcorporatie in Rotterdam. In de basis handel je veelzijdige vragen, tips en klachten af. Je start met de afhandeling van open administratieve taken. Vervolgens heb je een dagstart met je teamleden, bespreek je de actualiteiten, casuïstiek en resultaten van het team en de afdeling. Je eerste telefoontje van een huurder komt binnen met een reparatie verzoek. Je maakt gelijk een reparatie afspraak en de huurder is tevreden met jouw snelle actie. Daarna krijg je een telefoontje van een huurder over geluidsoverlast. Je vult samen het overlastformulier in en je draagt dit over aan een collega van sociaal beheer. Na de lunch werk je jouw administratie bij. Vol energie beantwoord je vragen over urgenties, voor buurtbemiddeling en van woningzoekenden. Aan het einde van je dag klap je met een voldaan gevoel je laptop dicht; je hebt onze (toekomstige) huurders in één keer goed geholpen!

Jij gaat niet ongetraind van start!
Voordat je begint bij de woningcorporatie krijg je van Aethon een training waarin je alle kneepjes van het vak leert. Een mooie kick-start van jouw carrière binnen het publieke domein! In de training krijg je gesprekstechnieken, huurrecht, klantgericht telefoneren, conflicthantering en alles over privacy (de AVG). Naast deze training begeleidt Aethon jou ook gedurende jouw werkzaamheden. Zo krijg je de beschikking over een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen gaan jullie op zoek naar de invulling van jouw carrière pad!

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk, kan goed tegen tijdsdruk, raakt niet in de stress van targets en je staat stevig in je schoenen. Ook weet jij begripvol en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met huurders. Tot slot:

 • Ben je enthousiast en representatief
 • Je hebt al eerder klantenservice/klantcontactervaring opgedaan
  - Volg je een hbo- of wo-studie en zit je minimaal in het tweede leerjaar (of je bent afgestudeerd op dit niveau). Bijvoorbeeld: bestuurskunde / bedrijfskunde / communicatie / vastgoed & makelaardij
  - Ben je 16 (2x 8) uur per week beschikbaar (van maandag tot vrijdag, voorkeur: maandag en vrijdag)

Wij bieden jou

 • Een minimaal startsalaris van €13,65 bruto per uur
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Begeleiding van een Talent Manager
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 07:45 uur en 17:00 uur,
Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en Thomas maakt graag telefonisch kennis met je! Hij geeft je graag aanvullende uitleg over de functie en procedure. Indien er sprake is van een match wordt er een sollicitatiegesprek gepland. Voorafgaand dit gesprek rond je een assessment af die in het gesprek wordt besproken. Thomas zal je daarna ook voorbereiden op het klikgesprek.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of telefonisch via 06 1188 6075 (bellen of whatsappen).

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. We hebben talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.