Bijbaan in de thuiszorg bij Amstelland

Dienstverband bijbaan / studentenbaan
Aantal uren per week 08 - 16 uur
Opleidingsniveau MBO
Locatie Amsterdam

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een flexibel in te plannen bijbaan in de zorg? Ga dan via Aethon als medewerker thuiszorg aan de slag bij Amstelland in Amstelveen. Je verdient niet alleen een goed salaris, maar krijgt ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door trainingen!

Kleine en vertrouwde teams
Je komt te werken in kleine en vertrouwde teams. Hierdoor bouw je een warme relatie op met de ouderen. De wijkteams bestaan uit verpleegkundige, verzorgende en ondersteunend personeel. Samen draag jij bij aan het welzijn van ouderen in de wijk. Jij bevordert de zelfstandigheid van deze ouderen door hen te ondersteunen met algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken. Ook ga je aan de slag met het uitdelen en toedienen van medicatie. Om te zorgen dat jij deze ouderen de juiste zorg kunt bieden krijg je voor aanvang van je dienstverband de training Basiszorg & Medicatie. Na deze twee-daagse training ben jij ready-to-go!

Amstelland, met elkaar!
Amstelland wilt graag de allerbeste zorg leveren. Zorg die aansluit op wat de cliënt belangrijk vindt. Dit kan je niet alleen. Dit doe je dan ook met elkaar in kleine, vertrouwde teams. De zorglocaties liggen voornamelijk in Amstelveen. Tijdens jouw werkzaamheden werk je binnen een bepaalde wijk. Hierdoor is alles goed bereikbaar met de fiets. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds.

Tijdens jouw dienstverband krijg jij een vast contactpersoon bij Aethon. Een talentmanager. Bij hem of haar kan jij terecht met al je vragen. Maar ook als jij jezelf wilt doorontwikkelen kan je bij deze contactpersoon terecht. In overleg met elkaar geven we sturing aan jouw carrière in de zorg!

Jouw talent

Je bent empathisch, waardoor je je goed kunt inleven in de ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan.
Daarnaast:

 • volg je een mbo (minimaal niveau 3 en zit je in je tweede jaar), hbo- of wo-studie richting zorg (of deze heb je gevolgd)
 • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

 • een salaris van €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
 • een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
 • een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
 • een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heb jij interesse in deze parttime baan?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter. Je kunt haar bereiken via liselotte.straatsma@aethon.nl of telefonisch via 06-11103741 (bellen of whatsapppen).

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.