Bijbaan in de zorg – Stichting Sint Jacob

Uurloon € 11,90
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Heb jij al enige praktijkervaring in de (ouderen)zorg? En ben je op zoek naar een goedbetaalde flexibele (bij)baan in de regio Haarlem? Dan is deze functie als zorgmedewerker bij Stichting Sint Jacob de ideale baan!

De bewoners staan centraal bij Stichting Sint Jacob!
Bij Stichting Sint Jacob staan de bewoners centraal. Het is dan ook aan jou de taak om voor hen het optimale 'thuisgevoel' te creëren. Dit doe je o.a. door hen te ondersteunen met algemene dagelijkse levensverrichtingen en verpleegtechnische handelingen. Om jou bekwaam te maken voor deze werkzaamheden volg je via Aethon de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Naast deze werkzaamheden draag je ook bij aan het creëren van een warme en veilige omgeving!

Werken in een afwisselende omgeving
Je gaat aan de slag bij meerdere locaties van Stichting Sint Jacob. Bijvoorbeeld bij de Woonzorgcentra Klein België en Schalkweide in Schalkwijk, Haarlem Zuid of bij het huiselijke Nieuw Delftweide in Haarlem Noord. Deze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Leiden en Amsterdam. Daarnaast kun je gebruik maken van Greenwheels. Wel zo prettig!

Jouw werktijden liggen tussen 07:00 uur 's ochtends en 23:00 uur 's avonds. Doordat je op meerde locaties werkzaam bent, doe je versneld een enorme rijke variatie aan ervaringen op. Ervaringen waar je veel aan hebt. Zowel tijdens je studie als erna.

Jouw talent

Je bent empathisch, waardoor je je goed kunt inleven in de ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan.
Daarnaast:

 • volg je een mbo-v, verzorgende IG-, of zorg-gerelateerde hbo/wo-opleiding
 • heb je aantoonbare ervaring door bijvoorbeeld een afgeronde zorgstage en/of werkervaring
 • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

 • Een salaris van €11,90 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
 • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heb jij interesse in deze parttime baan?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.