Gastvrouw en zorgondersteuner – Axioncontinu

Uurloon € 11,68
Locatie Utrecht
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie en wil je direct veel betekenen voor ouderen die hulp nodig hebben? Dan is deze functie als zorgondersteuner bij Axioncontinu in Utrecht stad jouw bijbaan!

Een korte training voordat je start
Voordat je bij Axioncontinu aan de slag gaat, volg je via ons eerst de training Basiszorg & Medicatie. Zo kun je ouderen direct de hulp bieden waaraan zij behoefte hebben. In je werk beteken je iedere dag veel voor ouderen. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen/douchen, aan het helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Ook mag jij zelf de medicatie toedienen bij de clienten. Daarnaast staan er ook gastvrouw functies open.

Axioncontinu
Zorg op maat. Alle aandacht voor onze bewoners. Dat is waar wij voor staan. Vanuit de visie ‘Alles is revalidatie’ staat het gehele verblijf van onze revalidanten in het teken van het herstel. Wij richten ons met name, maar niet alleen, op gasten die moeten herstellen of revalideren na een CVA (beroerte), COPD of complexe orthopedie. Daarnaast revalideren en ook veel covid patiënten.

Goed om te weten: Axioncontinu is goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Wel zo prettig!

De volgende diensttijden kan je verwachten:
Weekdagen:
gastvrouw: 07:30 14:00
gastvrouw: 16.30 20.00
VIG/Helpende+ 17.00 23.00

Weekenden:
VIG/Helpende+ 17:00 21:00
gastvrouw 07:30 14:00
gastvrouw 16.30 20.00

Jouw talent

Je bent geduldig en je kunt je goed inleven in ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om ouderen de beste zorg te geven. Dit met respect voor wat zij belangrijk vinden in hun leven. Je staat stevig in je schoenen en je denkt met de ouderen mee. Daarnaast:

  • volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL stage afgerond).

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Ook krijg je van ons:

  • De vrijheid om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen (precies op de tijden en dagen dat het jou uitkomt)
  • Een bruto uurloon van €11,68 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.