Bijbaan voor zorg talenten

Uurloon € 11,68
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij momenteel een medische of sociaal-maatschappelijke studie? Sta je daarnaast ook sterk in je schoenen en lijkt het je fantastisch om met ouderen en hulpbehoevenden te werken? Lees dan snel verder, want dan is dit mogelijk dé bijbaan voor jou!

Wat ga je doen?
Via Aethon ga je aan de slag in verpleeg- en verzorgingstehuizen in Apeldoorn. Dit zal zijn bij een organisatie gespecialiseerd in dementie, Alzheimer en Somatiek. Jij zult de bewoners ondersteunen bij de ADL-handelingen. Hierdoor zorg je ervoor dat de ouderen nog zo prettig mogelijk kunnen leven. Heb je al ervaring in de zorg? Dan is het ook mogelijk om naast de ADL-handelingen ook verpleegtechnische handelingen uit te voeren.

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Bij Aethon staat ontwikkeling centraal. Dit betekend dat je voor de start van je werkzaamheden een interessante, leerzame en leuke training volgt waarbij je alles leert over 'Basiszorg & Medicatie'. Eventueel zijn er mogelijkheden om aansluitend een training 'Verpleegtechnische Vaardigheden' te volgen. Na het succesvol afronden van deze trainingen start je met inwerkdiensten. Gedurende deze diensten word je ingewerkt door een professional op locatie.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon voldoende kansen wat betreft doorgroeimogelijkheden!

De werklocaties zijn goed te bereiken vanuit Deventer, Harderwijk en Zwolle.

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen, dat is wat jij graag doet! Daarnaast:

 • Volg je momenteel een sociaal-maatschappelijke of medische studie (of heb je deze afgerond)
 • Kun je minimaal 12 uur per week werken
 • Is het een pre als je al eerdere ervaring in de zorg hebt opgedaan
Studies die goed bij deze bijbaan passen zijn o.a.: verzorgende-ig, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, mbo en/of hbo-verpleegkunde, fysiotherapie, social work, verloskunde en geneeskunde.

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van minimaal €11,68 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.
Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.